princ ernst od hanovera

NOVI SKANDAL TRESE DVORAC U MONAKU: Muž ove princeze pravi haos gde god da se pojavi, ne prestaje da je ponižava! (FOTO)

Iako se nedavno saznalo za njegovu vanbračnu vezu sa Klaudijom Stilianopoulos, princ Ernst od Hanovera i dalje je u zvaničnom braku s princezom Karolinom. Sklon incidentima, princ je sada učestvovao u novom, zbog čega je izbačen iz luksuznog hotela na ulicu

Vip priča
Autor:
NOVI SKANDAL TRESE DVORAC U MONAKU: Muž ove princeze pravi haos gde god da se pojavi, ne prestaje da je ponižava! (FOTO)
Princeza Karolina i Ernst od Hanovera, Foto: Profimedia

Princ Ernst od Hanovera još je uvek u zvaničnom braku s princezom Karolinom od Monacka, s kojom je dobio i ćerku Aleksandru, ali sve je to samo na papiru. Nakon što je odselio u Španiju, kako bi bio bliže sinu Kristijanu, oženjenom Peruankom Alesandrom de Osmom, časopis Hola pre nekoliko je meseci otkrio kako Ernst ima vanbračnu vezu sa Klaudijom Stilianopoulos.

Par se odavno ne krije, a često ih se može videti i po tamošnjim restoranima ili u šetnjama gradom. Ipak, iako živi daleko od dvora u Monaku, od incidenata ne odustaje. Čak šta više, njegova nasilna narav, po kojoj je odavno postao poznat, nije se ni najmanje smirila.

Tako je nedavno princ Ernst od Hanovera učestvovao u incidentu u luskuznom hotelu Palacio de los Duques Gran Melia u Madridu. Naime, nakon svađe sa jednim zaposlenim iz hotela, prema pisanju španskog magazina Lecturasa, došlo je fizičkog obračuna, a budući da to nije prvi incident koji je izazvao tamo, uprava hotela od njega je tražila da pokupi sve svoje stvari i napusti hotel.

U tom je hotelu Ernst živeo otkako se preselio u Španiju, a sada ga je zamenio drugim, ništa manje luksuznim hotelom u centru Madrida. Inače, prošlog leta je princ završio na rehabilitacjii, pokušavajući se da se reši svoje zavisnosti od alkohola, a osim toga u decembru prošle godine austrijski sud oga je sudio na deset meseci zatvora uslovno, ali i zabranu ulaska u zemlju u trajanju od tri godine. Upravo je alkohol jedan od glavnih razloga zbog kojih učestvuje u incidentima i zbog kojih je happšen.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs