lana radeljak

TRAGIČNO JE OSTALA BEZ MAJKE KADA JE BILA BEBA: Ćerka najlepše glumice bivše Juge izrasla u neviđenu lepoticu! (FOTO)

Lana Radeljak, ćerka proslavljene glumice Ene Begović preživela je tragičnu saobraćajnu nesreću kao beba kada je njena majka tragično izgubila život.

Vip priča
Autor:
TRAGIČNO JE OSTALA BEZ MAJKE KADA JE BILA BEBA: Ćerka najlepše glumice bivše Juge izrasla u neviđenu lepoticu! (FOTO)
Foto: Youtube Printscreen / Krležin Gvozd - službeni kanal Ive Štivičića

Ena Begović bila je jedna od najlepših i najšarmatnijih glumica nekadašnje Jugoslavije, a tragično je poginula 2000. godine u saobraćajnoj nesreći kod Brača kada je imala samo 40 godina.

Tada je cela bivša Jugoslavija plakala, a sama pomisao na tragičnu nesreću i danas rastuži mnoge. U trenutku nesreće sa Enom u automobilu je bila i njena ćerka Lana, koja je tada imala svega 45 dana. Lanu je dobila sa suprugom Josipom Radeljakom dve nedelje nakon njihovog venčanja, ali nažalost sudbina je bila nemilosrdna, te je glumica ubrzo stradala.

Lana danas ima 21 godinu, izrasla je u pravu lepoticu, te mnogi govore da je majčina kopija. Međutim, ćerka nikad prežaljene glumačke dive ne voli eksponiranje i živi daleko od očiju javnosti. Ponosni otac Josip imao je sada divan povod da se pohvali ćerkinim uspehom i diplomom. Prelepa Lana je diplomirala ekonomiju i menadžment na prestižnom Univerzitetu Bocconi u Milanu.

Srećan dan', napisao je Josip Radeljak fotografiju na kojoj na kojoj pozira sa svojom mezimicom.

Nakon toga, objavio je još nekoliko fotografija.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs