tužna vest

GLUMAC IZ SERIJE PRIJATELJI TEŠKO BOLESTAN I IMA VAŽNU PORUKU: Ovo je moj cilj! (FOTO)

Iako je bio među epizodistima pozvanim da se pojave na okupljanu popularne šestorke, odlučio je da ih pozdravi preko videa ne otkrivajući s kakvim se iskušenjem bori, da ne kvari slavljeničko raspoloženje.

Vip priča
09:49h Autor:
GLUMAC IZ SERIJE PRIJATELJI TEŠKO BOLESTAN I IMA VAŽNU PORUKU: Ovo je moj cilj! (FOTO)
Džejms Majkl Tajler, Foto: Profimedia

Iako nije među nezaboravnom šestorkom iz serije “Prijatelji”, američki glumac Džejms Majkl Tajler (59) ubraja se među najvažnije sporedne likove sitkoma. Tumačio je ulogu barmena Gantera bez kojeg druženja ekipe u kafiću “Central Perk” ne bi bila onako otkačena i zabavna, kakvima ih pamtimo.

Angažovan je kao statista, u prvih tridesetak epizoda nije rekao ni reč, ali ostao je na kraju da glumi u svih 10 sezona. Njegov lik bio je ludo zaljubljen u Rejčel, imao je ironičan komentar o svemu, a na temu njegovih kravata “vrištećih” boja padale su opklade među obožavateljima serije koji su davali sve od sebe ne bi li pogodili jednu od sledećih, ludih kombinacija.

Džejms Majkl Tajler
foto: Profimedia

"Dijagnostifikovan mi je uznapredovali karcinom prostate koji se sada proširio na moje kosti. Moj cilj protekle godine bio je dočekati svoj 59. rođendan. Učinio sam to. A sada je moj cilj da pomognem da se spasi barem jedan život otkrivajući ovu vest, odu li na pregled", rekao je nedavno glumac za NBC Today.

(

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs