Neka je sa srećom

UDALA SE VEDRANA RUDAN: Evo kako je izgledalo njeno venčanje!

Samo Vedrana Rudan može u roku od 15 dana da se razvede i uda za mlađeg muškarca. Samo Vedrana Rudan to može ovako slikovito da opiše

Celebrities
09:07h Autor:
UDALA SE VEDRANA RUDAN: Evo kako je izgledalo njeno venčanje!
Foto: ATA Images

Vedrana Rudan se udala. Kaže da se sada zvanično "udu dala", te da je srećna. Svoje venčanje, slikovito je opisala u blogu, a mi vam prenosimo najzanimljivije detalje:

"Pop je došao točno u podne. U opatijskom parku bilo je malo ljudi. Hrvatska javnost poštovala je našu privatnost. Doduše, feštu su nam pokvarili j**ni antifašisti koji su nosili vence na spomenik palim borcima, a limena muzika svirala je Lenjinov marš. Znam reči. 'Vi padoste žrtvom i dadoste sve, krv, život, mladost, radi slobode…' Zašto se ne ukine taj besmisleni praznik?… Prošla sam kroz pakao. Kreatorka Šegota mi je rekla: 'Ni crnina ti neće pomoći. Debela si. Jedi kuvane suve šljive.' Bilo je strašno. Sedela sam na školjci, šljive su učinile svoje, on je pred vratima urlao: 'Ajmo to učiniti ispod tuša'. U***la sam se, što je imalo i lošu i dobru stranu. Videla sam to na filmu. On nju diže u vazduh pa je, dok ih voda hladi.... Imam osamdeset kila. Koja bi tuš kada to izdržala? ...Htela sam da mi na venčanju Josipa Lisac peva Ave Maria. Pop***o je, slušao ju je kako je pevala himnu na inauguraciji onoga kretena. 'Preko moga mrtvog leša!' Trgla sam se. Postoji li živi leš? Moj bivši muž takvu glupost nikad ne bi izrekao. On je citirao Dantea. Dok sam ga slušala osećala sam se poput mrtvog leša. Pop nas je pitao je li uzimamo jedno drugo dok nas smrt ne rastavi. Rekli smo da DA. Izašli smo iz crkve. Antifašisti su nestali. Moje cure su na nas bacale latice cveća koje su počupale u opatijskom parku. Bacila sam buket. Bledoplave orhideje prošarane crnim prugama. U zlatu sam ga platila. Uhvatila ga je mlada, oko trideset, gotovo gola Poljakinja, za ruku ju je držao osamdesetogodišnji partner. Nije bio oduševljen. Kuma Hela je plakala. Osećala sam se poput Čerčila. Turistima sam pokazivala V. V kao Vedrana i V kao Viktoria".

Ceo tekst možete da pročitate ovde.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs