pogledajte

SVE VIŠE LIČI NA SVOJU TRAGIČNO PREMINULU MAJKU:Ovo je naslednica najpoznatije Plejbojeve zečice - Ane Nikol Smit!(FOTO)

Danijela Birkhed sve više liči na svoju pokojnu majku Anu Nikol Smit, koja je 2007. godine preminula od posledica predoziranja.

Vip priča
Autor:
SVE VIŠE LIČI NA SVOJU TRAGIČNO PREMINULU MAJKU:Ovo je naslednica najpoznatije Plejbojeve zečice - Ane Nikol Smit!(FOTO)
Foto: Profimedia

Najnovije fotografije 14-godišnje Danijele Birkead, poznate i kao ćerke Ane Nikol Smit i Larija Birkheda, pokazuju koliko liči na svoju preminulu majku. To primećuje i sve više ljudi kada se pojavi u javnosti, što se zapravo događa u retkim prilikama.

Jedna od njih su popularne konjske trke Kentucky Derby, na koje već tradicionalno dolazi u pratnji oca, a gde se ove godine pojavila u sasvim drugačijem izdanju nego ranijih godina.

"Rekla je da želi da obuče nešto sasvim drugačije od svega što je ranije nosila. Pretpostavljam da to znači da joj više nećemo kupovati haljine za devojčice. A počela je i da kritikuje moju odeću", napisao je Leri uz njihovu zajedničku fotografiju koju je objavio na Instagramu.

NEKA PODIGNU RUKU SVI KOJI MISLE DA JE POMIRENJE BENA AFLEKA I DŽENIFER LOPEZ ŠARENA LAŽA: Pa zar je dotle došlo?

Danijela i Leri nedavno su zajedno krenuli na putovanje u sklopu kojeg žele da posete mesta koja su imala posebna značenje Ani Nikol Smit, a sve će se prikazati u posebnom TV specijalu.

Podsetimo, Ana Nikol tragično je preminula 2007. godine od posledica predoziranja. Proslavila se 1993. godine kada se skinula za Plejboj i postala zečica godine, a ostala je upamćena kao jedno od najprepoznatljivijih američkih TV lica. Ušla je u glumačke vode i osvojila je javnost svojim južnjačkim šarmom i tako stekla status megapopularne američke ikone.

Ana Nikol Smit
foto: Profimedia

Ana je 7. septembra 2006. godine rodila Danijelu, ali tri dana kasnije suočila se s velikom tragedijom. Naime, njen sin Danijel Vejn Smit preminuo je u 21. godini u njenoj bolničkoj sobi tri dana nakon što je došao na Bahame da upozna tek rođenu polusestru. Na njegovom telu sprovedene su dve obdukcije i utvrđeno je da je umro zbog smrtonosne kombinacije opijata.

O Danijeli se nakon utvrđivanja očinstva i borbe za starateljstvo s još trojicom muškaraca nastavio brinuti Leri , a nakon Anine smrti tražio je hitan DNK test kako bi bio siguran da je ona njegova ćerka.

Jednom je prilikom za medije rekao kako je Danijel svesna da joj je majka bila slavna i da javnost sada mnogo toga želi da zna o njoj, ali da ona to za sada jako dobro prihvata.

''Trudim se svojoj ćerki osiguram što normalniji život i lepo detinjstvo'', rekao je Leri.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs