NEPREPOZNATLJIVA

NEKAD NAJLEPŠA PEVAČICA SVETA, DANAS NE LIČI NA SEBE: Zbog plastičnih operacija njeno lice je potpuno izdeformisano!FOTO

Više nije ista osoba

Star look
Autor:
NEKAD NAJLEPŠA PEVAČICA SVETA, DANAS NE LIČI NA SEBE: Zbog plastičnih operacija njeno lice je potpuno izdeformisano!FOTO
Foto: Profimedia

Džesika Simpson je godinama važila za najlepšu pevačicu na svetu, na njen izgled niko nije ostajao ravnodušan. Međutim, čini se da je i ova atraktivna plavuša poklekla pred trendom plastične hirurgije.

Iako je uvek važila za prirodu, raskošnu lepoticu, poslednje fotografije govore da je i ona imala nekoliko korekcija na svom licu.

Naime, ona je na Instagramu obajvila fotografiju bez trunke šminke i dok su je neki njeni fanovi hvalili zbog ovog poteza, mnogi su se zapitali šta joj se to dogodilo sa licem?

"Jasno je da je povećavala usne i jagodice", "Izgleda potpuno izdeformisano", "Ovo joj nije trebalo", samo su neki od komentara koji su se nizali.

Podsetimo, Džesika je rešila da drastično promeni svoj način života i tom prilikom unajmila privatnog trenera uz čiju pomoć je smršala neverovatnih 45 kilograma, ali izgleda da nije bila zadovoljna ni izgledom svog lica.

A ovako je pevačica izgledala do nedavno. Pogledajte, pa procenite sami da li je nešto korigovala na svom licu.

Džesika Simpson
foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs