Deset godina kasnije

BILA JE NAJMOĆNIJA ŽENA SRBIJE, A ONDA SE POVUKLA IZ JAVNOG ŽIVOTA:Evo šta danas radi i kako izgleda Milka Forcan!(FOTO)

Forcanova je na društvenoj mreži podelila fotografiju u potpuno opuštenom izdanju u kojem nismo imali prilike da je vidimo do sada

Star look
Autor:
BILA JE NAJMOĆNIJA ŽENA SRBIJE, A ONDA SE POVUKLA IZ JAVNOG ŽIVOTA:Evo šta danas radi i kako izgleda Milka Forcan!(FOTO)
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Milka Forcan nekada je važila za jednu od najuspešnih i najmoćnijih žena u Srbiji. Tokom 18 godina duge karijere u Delta Holdingu, bila je prisutna na svim bitnijim javnim događajima i konstantno izložena očima javnosti.

Šta se promenilo?

Od kad se 2010. godine profesionalno razišla sa Miroslavom Miškovićem, najbogatijim Srbinom, kojem je godinama bila desna ruka, Milka Forcan je odlučila da se posveti svom privatnom životu, a posao je stavila u drugi plan.

Forcanova je na društvenoj mreži podelila fotografiju u potpuno opuštenom izdanju u kojem nismo imali prilike da je vidimo do sada.

Priča se da i dalje povremeno radi u oblasti konsaltinga i lobiranja. Na njenim društvenim mrežama danas ćete videti samo prizore sa putovanja i uživanja sa porodicom i prijateljima.

Oko vaskršnjih praznika Forcanova je objavila fotografiju iz vikendice svojih prijatelja, na kojoj se prikazala u potpuno opuštenom izdanju.

U svojoj 51-oj godini, Milka izgleda odlično. Zategnuto telo i široki osmeh je i dalje krase.

Prvog decembra je izbacila fotografiju sa proslave ćerkinog 25-og rođendana na kojoj uživa u čaši crnog vina...

Po fotografijama može da se zaključi da je Milka zadovoljna svojim izborom da napravi poslovnu pauzu i posveti se sebi i porodici.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs