NEKAD I SAD

BILA JE SEKS SIMBOL 80-IH, PROSLAVILA SE ULOGOM U ŽIKINOJ DINASTIJI, PA NESTALA: Ovako danas izgleda Gala Videnović!FOTO

Za nju kao da je vreme stalo

Star look
17:28h Autor:
BILA JE SEKS SIMBOL 80-IH, PROSLAVILA SE ULOGOM U ŽIKINOJ DINASTIJI, PA NESTALA: Ovako danas izgleda Gala Videnović!FOTO
Foto: Printscreen Youtube / Analogue

Osim po ulozi u "Žikinoj dinastiji", Galu Videnović pamtimo i po filmovima "Bal na vodi" i "Jagode u grlu". Prvi put se na malim ekranima pojavila kada je imala samo 12 godina.

Talentom, ali i atraktivnim izgledom je plenila pažnju, pa je brzo postala miljenica Jugoslavije. Žene širom zemlje su joj zavidele na savrenoj figuri, a muškarci su ludeli za njom.

Iako je njena karijera krenula uzlaznom putanjom, ona je na samom vrhuncu slave odustala od glume i odselila se iz Jugoslavije.

Nameravala je da karijeru nastavi u Holivudu. Išla je na brojne kastinge, ali je prema sopstvenom priznanju, kada je ostala u drugom stanju shvatila da joj je uloga majke najbitnija.

Udata je za reditelja Vladimira Aleksića s kojim ima sinove Demijana i Pavla i danas živi na relaciji Malibu – Beograd.

Ponovo se pojavila na malim ekranima 2005. godine, epizodnom ulogom u sitkomu „Andrija i Anđelka“, a nakon toga i u seriji "Pet“ u kojoj Gala tumači Katarinu Radić, jednu od pet prijateljica koje neobičan splet okolnosti uvuče u život „s one strane zakona“.

Ovako danas izgleda:

Gala Videnović
foto: Printscreen Youtube / RTS Prikazuje

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs