Neverovatno

NA INSTAGRAMU PREZGODNA, U REALNOSTI SA 10 KG VIŠKA: Koga to pokušava da prevari Tori Speling? (FOTO)

Do sada je opšte poznato da Tori Speling izvrće istinu i ništa joj nije sveto. Sve što radi, radi kako bi obmanula javnost i tu nema granice

Star look
Autor:
NA INSTAGRAMU PREZGODNA, U REALNOSTI SA 10 KG VIŠKA: Koga to pokušava da prevari Tori Speling? (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumica Tori Speling (47) bi rado da izgleda kao top model i zbog toga pribegava popravljanju svojih fotografija na društvenim mrežama. Tako je bilo ranije, a tako je bilo i sada kada je objavila fotografiju u roze topu i suknji, na kojoj izgleda mršavo i zategnuto.

Međutim, paparaci su je fotografisali na plaži, u kupaćem kostimu i sa 10 kilograma viška. Izgleda da Tori uopšte ne mari što će istina izaći na videlo, pa uporno manipuliše javnošću.

Glumica je i od samog početka karijere na meti kritika zbog plastičnih operacija od kojih ona priznaje samo korekciju nosa i povećanje grudi.

Sa suprugom Dinom MekDermontom (54) ima petoro dece, sinove Lijama(14), Fina (8) i Beja (4) te ćerke Stelu (12) i Hati (9), a svi su vikend proveli u luksuznom odmaralištu u kalifornijskoj regiji Orandž Kountri, gde su ih paparaci fotografisali kraj bazena.

Tori Speling
foto: Profimedia

Par je 2013. godine proživljavao veliku bračnu krizu zbog njegove nevere, a glumica je tada navodno imala i slom živaca. Prema njegovim rečima, Tori se u to vreme stalno obrušavala na njega, zbog čega je utehu tražio u zagrljaju drugih žena, ali kasnije je priznao kako je požalio zbog svojih postupaka.

Tori Speling
foto: Profimedia

Par je spasio brak, ali onda su došli drugi problemi, oni finansijske prirode. Naime, bračni par Mekdermont našao se pred bankrotom, a dužni su bili na sve strane. Dugove su navodno podmirili u aprilu prošle godine.

Zanimljivo je i da su se Tori i Din upoznali dok je ona još bila u braku s glumcem i scenaristom Čarlijem Šinom. Njihova afera započela je prve večeri kada su se upoznali, a Tori se ubrzo razvela te se, manje od mesec dana nakon što je razvod priveden kraju 2006. godine, udala za svog nekadašnjeg ljubavnika.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs