POLJUBAC SE DESIO

VESNA ĐOGANI O ĐOLETOVOJ PRELJUBI: Zvala sam tu ženu, njen muž je jako povređen!

Prošle nedelje svi su pričali o Đoletu Đoganiju i njegovoj preljubi, ali Vesna Đogani ima svoje mišljenje o tome

Šuška se
12:27h Autor:
Foto: Kurir/Nemanja Nikolić

Gostujući u emisiji Premijera na TV Pink, Vesna Đogani je otvoreno pričala o Đoletovoj preljubi:

"Ja moram da kažem da nema priči ni o kakvoj prevari. Osećala sam se čudno. Ovo nije istina. To je naša poslovna saradnica koja nama vodi posao. Mi smo svakodnevno sa njom u kontaktu. On se tom prilikom zahvalila Đoletu jer je odneo televizor njenom bratu," rekla je Vesna.

"Mi smo razgovarale. Njen muž je jako povređen. On nije iz javnog sveta i ne zna o čemu se tu radi. Kada sam je pozvala i pitala sam je da li je dobro. Da razmišlja samo o sebi. I da ne sumnjam da ona išta ima sa mojim Đoletom. Poljubac se dogodio. Ali, poljubc može i u montaži da se izmontira, da se uspori kadar," rekla je Đoganijeva žena.

"Kada se desila, najava, meni nije bilo svejedno. Rekla sam mu "Đole, da li imaš nešto da mi kažeš?". Ja sam njim živim 20 godina, znam njegov brk kada se smeje. On mi je rekao: "Ja ne znam o čemu se to radi" - tvrdi Vesna.

Pevačica je istakla da ima poverenje u supruga i da je sigurna da bi joj rekao da ima drugi ženu.

"Kada bi Đole imao ženu sa strane prvo bi meni rekao. Kada naiđe problem, mi prvo kod kuće rešimo - rekla je Vesna u emisiji "Premjera - Vikend Specijal", a zatim joj se pre kamerama pridružio Đogani.

Đogani je rekao da je snimak izmontiran i tvrdi da nema ništa sa ženom, a da ga je ona poljubila iz zahvalnosti.

"Sve je Vesna rekla, šta ja drugo da kažem? Ona me je pitala, ja sam rekao da je sve u redu, nema ništa od toga i kraj. Ona ne sumnja u mene. Ona nema zašto da mi daje novu šansu. Bilo je tog poljupca iz zahvalnosti, ništa više," rekao je Đogani.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...