Pogledajte

JASNA MILENKOVIĆ JAMI (55) RASPAMETILA FOTOGRAFIJAMA U KUPAĆEM: Ne želim da starim prirodno! (FOTO)

Ja volim kako izgledam i to je moje pravo i moja stvar i nikoga time ne ugrožavam, poručila je pevačica

Star look
Autor:
JASNA MILENKOVIĆ JAMI (55) RASPAMETILA FOTOGRAFIJAMA U KUPAĆEM: Ne želim da starim prirodno! (FOTO)
Foto: Instagram / jamiofficial

Pevačica Jasna Milenković Jami proslavila se devedesetih godina pesmama "Čokolada" i "Šibica", a osim po pesmama, bila je poznata i po tome što je bila omiljena pevačica sportista.

Pevačica danas ima 55 godina, ali je i dalje jedna od zgodnijih dama sa estrade, što je i dokazala fotografijama u bikiniju, koje je objavila na svom Instagram profilu.

Mnogo ulaže u svoj izgled

Nakon medijske pauze Jami se ponovo pojavila u javnosti, te se ubrzo našla i na meti kritika zbog intervencija koje je imala na licu, ali kako je ranije za medije izjavila, želela je da zaustavi starenje.

"Da sam znala da ću svojim pojavljivanjem da dignem toliku prašinu, ja bih se još više pojavljivala. Nemam ništa protiv operacija, zahvata i tako dalje. Posebno ne kada se dešavaju u nekim zrelim godinama.

Ako kreneš sa tim, zašto da ne. Ja ne želim da starim prirodno, ja volim kako izgledam i to je moje pravo i moja stvar i nikoga time ne ugrožavam. Svi oni kad me vide uživo pitaju me da li je moguće da sam tako lepa", ispričala je svojevremeno pevačica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs