NEVEROVATNA SUDBINA

PRVI MUŽ ZBOG NJE ZAVRŠIO NA PSIHIJATRIJI, SKANDALI JE PRATILI U STOPU: Životna priča najintrigantnije Ruskinje! (FOTO)

Nesvakidašnja životna priča najpoznatije ruske manekenke

Vip priča
Autor:
PRVI MUŽ ZBOG NJE ZAVRŠIO NA PSIHIJATRIJI, SKANDALI JE PRATILI U STOPU: Životna priča najintrigantnije Ruskinje! (FOTO)
Foto: Reuters

Težak život za Nataliju trajao je do njene 15. godine, kada ju je jednom prilikom pijaci gde je radila, primetio agent iz jedne modne agencije i promenio joj život.

Natalija Vodijanova je rođena 1982. godine u Gorkom u Rusiji, u veoma siromašnom kraju i veoma siromašnoj porodici.

Vodjanova je rasla sa dve polusestre, Kristinom i Oksanom, od kojih je jedna obolela od cerebralne paralize. Otac ih je napustio kada je Natalija bila baš mala.

Da bi imali čime da se hrane, Natalija, majka i zdrava sestra su na pijaci prodavali voće i povrće i skoro sav novac davali su za obolelu sestru. Težak život za Nataliju trajao je do njene 15. godine, kada ju je jednom prilikom, baš na toj pijaci, primetio agent iz jedne modne agencije i promenio joj život.

U tom trenutku za nju počinje jedan sasvim drugačiji život. Natalija je ubrzo počela da radi u jednoj ruskoj modnoj agenciji, a za samo dve godine je uspela da zaintrigira svetsku modnu scenu, U Parzi se preselila kada je napunila 17 godina, modne ponude su samo pljuštale, a ova lepotica je dobila i nadimak Supernova.

VOLELI SU SE I IZVAN SETA, JEDVA PREŽIVEO SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Gde su danas Anita i Drezik iz serije Nestašne godine!

Za kratko vreme postala je jedan od najtraženijih i najplaćenijih modela. Milionski ugovori, naslovne stranice za "Vogue" i druge magazine, bila je zaštitno lice za svetskih brendova kao što su "Gucci", "Prada", "Chanel", "Versace", "Hugo Bos"... Natalija je bila treći najuspešniji model na svetu i uspela je da zaradi 20 miliona dolara.

Privatni život

Njena karijera je cvetala, ali ono što je više intrigiralo javnost je njen privatni život. Šuškalo se da manekenka voli isključivo moćne muškarce i da oni sa "tankim" novčanikom ne zanimaju ni najmanje. Udala za milijardera Džastina Portmana, sa kojim ima troje dece. Njihova ljubav je često isticana kao moderna bajka, s obzirom na to da je on bogataš plemićkog porekla, a ona iz siromašne porodice.

NAJPOZNATIJA GRUPI DEVOJKA: Izgubila sina zbog heroina, jedva preživela karcinom i nervni slom, evo gde je danas!(FOTO)

Džastin Porter, Natalija Vodijanova
foto: Profimedia

Ipak, posle devet godina braka, Natalija je rešila da ostavi Džastina. Ovaj razvod obeležili su novinski natpisi, govorkanja o Natalijinom neverstvu i neprijatne okolnosti. Nakon razvoda, Džastin završio na psiho terapiji.

U jednom intervjuu, njen suprug je otvorio dušu i rekao:

"Osećao sam se kao iznošena Luj Viton torba, ponašala se prema meni kao da me se stidi. Kada je razvod okončan, ja sam otišao na rehabilitaciju od svega. Posle kada smo se čuli, rekla mi je da joj uopšte ne nedostajem i da joj ne pada na pamet da ponovo budemo familija", rekao je tada on.

I dok je njen bivši princ na belom konju tugovao, Natalija se vrlo brzo snašla. Započela je vezu sa francuskim milijarderom Antonom Arnoom čije bogatstvo procenjuje se 84 milijarde dolara što ga čini jednim od najbogatijih ljudi na svetu.

VEĆ 8 GODINA TRAJE NJEGOVA BORBA ZA ŽIVOT: Tragična sudbina Mihaela Šumahera! (FOTO)

Natalija je u braku sa njim dobila dva sina Maksima i Romana, a dugogodišnju vezu krunisali su venčanjem na jesen 2020. u septembru na intimnoj ceremoniji u Parizu.

Manekenka je na svom Instagram profilu tada objavila fotografiju i kratak snimak sa venčanja, na kojima smo mogli da vidimo kako par izlazi iz opštine, a već na prvi pogled bilo je jasno da je cela ceremonija bila vrlo romantična i šik, baš kako i zamišljamo mala francuska venčanja.

UTOPIO SE U 28. GODINI, IZA SEBE OSTAVIO BOGATSTVO: Bog rokenrola imao je jedan problem-bio je stvarniji od sveta!(FOTO)

Njen sadašnji suprug je izvršni direktor brenda Berluti i deo LVMH grupacije koja je u vlasništvu njegove porodice.

Natalija je aktivna u humanitanrim akcijama, ima modne agencije koje izvlače devojke iz siromašnih krajeva do pista poznatih dizajnera.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs