SAMOPOUZDANJE JE NJENO DRUGO IME

LIZO JE VISOKA 177 CM I TEŠKA 140 KILOGRAMA! HOLIVUD JE OBOŽAVA: Pevačici nije problem da se skine gola i pokaže sve!

Ko je Lizo i kako/zašto je zaludela Holivud?

Vip priča
18:59h Autor:
LIZO JE VISOKA 177 CM I TEŠKA 140 KILOGRAMA! HOLIVUD JE OBOŽAVA: Pevačici nije problem da se skine gola i pokaže sve!
Foto: Profimedia

Odjednom, Lizo se probila na vrh lestvice popularnosti. Sada na crvenom tepihu možemo da čujemo Džulijanu Rančić kako viče "Vau", a pojavu glomazne Lizo u haljini koja ne može, sve i da hoće, da prikrije višak kilograma, jer Lizo je teška oko 140 kilograma, ali koga to više zanima?!

Melisa Vivijan Džeferson (33), poznatija pod umetničkim imenom Lizo, je pevačica, muzičarka (svira flautu) i glumica. Rođena je u Detroitu, odrasla u Hjustonu, a svoju muziku opisuje kao "crkveni gospel uz koji se tverkuje".

Lizo je jednostavno to: spoj nespojivog! Sa svojih 177 cm visine i 140 kg težine, Lizo je "velika" žena.

Muzičarka od desete godine svira flautu, a diplomirala je na izvođenju iste. Iako je njena muzika tu da zablista u ovom momentu i da ponudi nešto novo, ipak Lizo se više gleda, nego što se sluša.

Nema osobe koja neće, otvorenih usta i očiju punih užasa/divljenja, da isprati Lizino kretanje u spotovima, ali i na crvenom tepihu.

Amerika obožava Lizu zbog "pozitivnog stava prema telu." Da se ne lažemo, Lizo je masivna i ponosi se time, što gojazni deo američke javnosti obožava. Napokon imaju izgovor da budu to što jesu.

Pevačica se rado skida, svoje obline ne krije od javnosti. Naslovnica njenog albuma je napravljena od sasvim golišave fotografije famozne Lizo.

Međutim, nije Lizo uvek samo zabava i smeh i samopouzdanje. Nedavno je otkrila da je ozbiljno patila od depresije i Amerikanci je vole i zbog toga. Jer u Holivudu punom pretvaranja, Lizo se ističe kao ostrvo čiste istine.

2010. godine je njen otac umro, a tada dvadesetjednogodišnja pevačica tone u depresiju. Njen otac je bio najveći fan njene muzike, što je navelo pevačicu da odustane od svega.

"Bila sam u fazonu: "nemam više razloga za ovo, ja sam sve ovo radila zbog njega". Ali onda sam shvatila da ovo moram da radim za sebe, jer je on to radio zbog mene," otvorila se Lizo obožavaocima.

"Ne mogu se jednog dana probuditi i ne biti crna. Ne mogu se jednog dana probuditi i ne biti žena. Ne mogu se jednog dana probuditi i ne biti debela.

Uvek sam bila crna, žena i debela. Uvek sam imala ove tri stvari protiv sebe na ovom svetu, i zato što moram da se borim za sebe, ja moram da se borim i za sve vas koji ste kao ja," rekla je pevačica za tinejdžerski Vog.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs