BURAN ŽIVOT

ŽIVOTNA PRIČA NAJVEĆE BLUDNICE 80-IH:Nakon burnih veza sa oženjenim muškarcima i smrti muža, sreću pronašla kraj njega!

Njeno ime decenijama je važilo za simbol čistog seksepila, dok se u stvarnosti ova američka glumica gnušala takvih komentara

Vip priča
11:36h Autor:
ŽIVOTNA PRIČA NAJVEĆE BLUDNICE 80-IH:Nakon burnih veza sa oženjenim muškarcima i smrti muža, sreću pronašla kraj njega!
Foto: Profimedia

Kada se 80-ih godina pojavila u filmu "Desetka", sve žene su želele da budu kao ona, a svi muškarci su odlepili za njom. Međutim, njoj nikad titula seks simbola nije naročito laskala, ali baš zbog atraktivnog izgleda, vrlo brzo je osvojila Holivud i postala velika zvezda.

Buran ljubavni život i veze da oženjenim

Povezivali su je sa raznim muškarcima, kako slobodnim, tako i onim oženjenim. Jedina veza koju je potvrdila je bila sa Džonom Derekom.

Kada se zaljubila u njega, bilo joj je svega 16 godina, a on je bio 30 godina stariji od nje. Upustili su se u vezu, a on se na kraju zbog nje i razveo od Linde Evans.

Venčali su se 1976., kada je imala 19 godina, nakon čega je potpuno promenila izgled, kosu posvetlela, ali i promenila ime iz Meri Kolins u mnogo zvučnije - Bo Derek.

Imati kao supruga holivudskog reditelja nije moglo biti loše, što je i sama shvatila nakon što joj je dao nekoliko uloga u svojim filmovima. Njena karijera je krenula uzlaznom putanjom, ali zdravlje njengo supruga je postajalo sve slabije. Nakon što je preživeo srčani udar, ona je rešila da mu se više posveti.

Bila je uz njega sve do njegove smrti pa je, nakon 22 godine braka, ostala sama. Nakon perioda tugovanja, rešila je da se vrati na ekrane i "oživi" svoju karijeru.

SKONČALA POLUGOLA SA NOŽEM U STOMAKU: Ubio ljubav svog života, pa se predozirao. Istina nikad nije utvrđena! (FOTO)

Bo Derek
foto: Profimedia

Šansa za novu ljubav

Uprkos tome što je samu sebe uveravala da nakon Džona Dereka, koji je bio ljubav njenog života, više nikoga neće voleti, sama je sebi uskočila u usta nakon što je upoznala još jednog Džona, glumca Džona Korbeta, najpoznatijeg po uloz u seriji "Seks i grad".

"Imala sam averziju prema upoznavanju novih muškaraca. Imala sam osećaj kao da sam za njih plen ili trofej koji moraju ugrabiti. Nikada nisam bila sigurna da li neko želi da me upoza zbog mene same ili zato što bi im zazak sa mnom doneo popularnost. Zbog toga sam pet godina i izbegavala upoznavanja.", rekla je ona jednom prilikom.

Međutim, onda je 2002. Džon Korbet ušetao u njen život i od tada su nerazdvojni. Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, holivudskog agenta koji je zapravo sam shvatio da bi njih dvoje bili savršen par, pa ih je i spojio.

SMRT PRVE DEVOJKE NIKAD NIJE PREBOLEO, SAHRANIO SINA, A POTOM I SUPRUGU: Jeziva sudbina holivudskog glumca!

Bo Derek
foto: Profimedia

"Bila je dodela Oskara na koju sam trebala da idem sa prijateljicom, ali od drugog prijatelja sam čula da i Džon ide i da želi da mu budem pratnja. Pomislila sam da bi bilo zabavno pokazati mojoj prijateljici kako se zabavlja u Holivudu ako odemo sa nekim poput Džona, pa sam pristala da mu budem pratnja. Pokucao je na vrata hotelske sobe i bila je to ljubav na prvi pogled. Od tog trenutka luda sam za njim - on je šarmantan, zabavan i u potpunosti drugačiji od mog pokojnog supruga. Uz sve to, on je i mlađi od mene."

Već 19 godina uživaju u skladnoj vezi, a kaže da je ovo razlog:

"Ponekad razgovaramo o braku, ali smo svesni toga da nemamo dece, niti smo više toliko mladi, pa ne postoji ni pritisak da se moramo venčati', rekla je Bo Derek, dok je Džon priznao: "Nemojte se nikada ženiti. Imam jako puno prijatelja koji su to uradili i još se brže razveli. Mislim da je tajna uspeha u tome da uživaš u sreći sa nekim, a ne potpisivanje papira."

SUDBINA GORA OD SMRTI: Bila je nestvarno lepa, a umrla je od tuge - muž joj se ubio, a sin stradao na jeziv način!(FOTO)

Bo Derek
foto: Profimedia

"U životu, koji je imao mnogobrojne uspone i padove, u jednome se nije ostvarila. Naime, Bo Derek nikada nije postala majka, a o toj svojoj odluci da nema decu jednom prilikom je rekla: "Dugo sam žudela za decom i kada sam imala 30 ili 32, sanjala sam da postanem majka, ali moj pokojni suprug je imao dvoje djece iz prošlog braka i nije mu bilo na kraj pameti da ima još jednu bebu u tim godinama. Shvatila sam da bi to dovelo do toga da bih bila samohrana majka. Na kraju, kada je on napokon odlučio da želi dete sa mnom, ja sam ga odbila."

TRAGEDIJA JE PRATILA: Otac je zlostavljao, muškarci uzdisali za njom, ona birala nasilnike - skončala misteriozno!(FOTO)

Džon Korbet, Bo Derek
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs