ANITA LAUŠEVIĆ

OVO JE ŽENA ŽARKA LAUŠEVIĆA SA KOJOM IMA ĆERKU: Sarađivala je sa holivudskim zvezdama, ovako se desila ljubav sa glumcem

Glumac je svoju ženu doveo iz Amerike na snimanje serije

Vip priča
Autor:
OVO JE ŽENA ŽARKA LAUŠEVIĆA SA KOJOM IMA ĆERKU: Sarađivala je sa holivudskim zvezdama, ovako se desila ljubav sa glumcem
Foto: Kurir/Dragana Udovičić

Poznati glumac Žarko Laušević koga gledamo u glavnoj ulozi u novoj seriji "Kalkanski krugovi" je u skladnom braku sa suprugom Anitom, profesionalnom šminkerkom sa kojom ima ćerku Janu.

Par živi u Americi skoro 20 godina, a tokom boravka na snimanju serije, glumcu je upravo supruga pravila društvo.

Anita Laušević
foto: Profimedia

Anita je rođena u Ljubljani, a radila je na veoma popularnim projektima kao što su "Seks i grad" i "Spajdermen 2". Sarađivala je i s velikim holivudskim zvezdama poput Leonarda Dikaprija i Kejt Vinslet.

Žarko je svoju sadašnju ženu upoznao dok je još bila udata, a o ljubavi s njom pisao je i u svojoj knjizi "Godina prođe, dan nikad".

"Bila je ponovo Anita. Da, nama se desila ljubav. Sreli smo se na snimanju filma "Boj na Kosovu". Ona je maskerka. Shvativši da ja ipak želim da sačuvam svoj brak, ona se tada udala i rodila ćerku Andreu. Bez "ј" . Dolazi otmena, visoka, lepa. "Razvodim sе", reče mi danas", ovako je jednom prilikom.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs