OTKRIO

KAKO SLAVNE LIČNOSTI ZAGORČAVAJU ŽIVOT KONOBARIMA: Bivši zaposleni otkrio čime se sve služe!

Slavne osobe često čuvaju svoju privatnost daleko od očiju javnosti, ali i oni, kao i svi ostali, povremeno vole da se opuste u restoranu ili baru. Neki od njih neretko osoblje u lokalima iznenade svojom pristupačnošću i ljubaznim ponašanjem, ali nisu svi takvi

Celebrities
Autor:
Foto: Profimedia

Bivši konobar iz Los Anđelesa Stefin Lakonte otkrio je čemu se sve služe slavne ličnosti kako bi zagorčali život konobarima i trgovcima.

Traže popuste


"Možda biste pomislili da im, s obzirom na to da zarađuju ogromne svote novca, popust od 10 posto ne znači puno, ali više puta sam doživeo da me  pitaju mogu li  dobiti popust ili njihovi asistenti unapred zovu i traže popust. Odgovor je uglavnom ne."

 

"Znaš li ti ko sam ja?"


"To je kliše, ali često sam ovo čuo. Najpoznatije osobe nikad neće izgovoriti tako nešto, ali oni manje poznati, kod kojih je često odgovor na to pitanje 'žao mi je, ali ne znam', uvek pokušavaju."

 

Ne ostavljaju bakšiš


"Većina njih ostavlja odličan bakšiš, ali uvek se pojavi neko ko je jednostavno se*onja. Vlasnici restorana ih često počaste i ne moraju da plače račun, ali ako si već dobio besplatan obrok, ostavi bakšiš"

Pare, Novac, Novčanik
foto: Shutterstock

 

Ne žele direktno da razgovaraju s konobarom


"Umesto toga, obraća nam se njihovo osoblje. Shvatam da ne vole da privlače pažnju, ali jako je ponižavajuće kad neko ne želi ni da te pogleda."

 

Traže bolji sto zbog toga što su slavni


"Neću vas lagati, slavni obično dobijaju najbolje stolove, ali ako se pojave bez rezervacije, a u restoranu je gužva, nema opcije da biraju. Nekima to ne smeta, čak im je i draže da dobiju stolu tamo gde će se manje isticati, ali drugi dobijaju nervne slomove ako ih staviš za neki 'lošiji' sto od onog što su zamislili."

 

Rezervišu sto pod lažnim imenom, a onda traže bolji kad dođu u restoran


"Nema ništa pogrešno u tome što rezervišu sto pod tuđim imenom, ali onda  nemaju pravo da se ljute kad se neočekivano pojave."

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...