NA KOGA JE POVUKLA?

MAJKA JOJ JE ZANOSNA HOLIVUDSKA LEPOTICA, A OTAC ŠMEKER I PO: Na koga liči razuzdana Ajrlend Boldvin?(FOTO)

Upečatljive tetovaže, seksi donji veš i razbarušena kosa - Ajrland Boldvin (25) definitivno zna kako da privuče pažnju.

Vip roditelji
Autor:
Foto: Beta/Jordan Strauss

Kao ćerka Kim Bejsinger i Aleka Boldvina, atraktivna plavuša svakako ima dobre predispozicije za javni nastup.

 

Kada nema pristup teretani, Ajrland vežba na otvorenom. Trčanje u kombinaciji sa penjanjem uz stepenice, kao i sprintovi uz nagibe pomogli su joj da se reši viška kilograma. 

 

Iako je sada fit, ona je prešla dug put ka prihvatanju sopstvenog tela. Nakon svega, rado govori o svom zdravom načinu života i pronalaženju ravnoteže. U intervjuu koji je 2018. dala za strane medije, Ajrland je otkrila da je vodila dugu borbu sa anoreksijom.

 

- Kao mlađa, borila sam se sa mnogim poremećajima ishrane i telesnim problemima. Trebalo mi je puno vremena da zavolim i prihvatim sebe! Verujte mi, sav taj bol i samouništavanje nije vredno i niste ga zalužili.

 

Ajrland sada ističe važnost samopoštovanja, a svoje pratioce savetuje da vole i poštuju svoje telo. 

 

- Uložite novac u vitamine i povrće, udišite svež vazduh napolju, aktivirajte se i provodite vreme sa onima koje volite.

 

Ajrlend na Instagramu često objavljuje fotografije na kojima je potpuno golišava, što je više puta dovodilo do sukoba sa slavnim roditeljima. Ajrlend se prvi put obnažila u reklamnoj kampanji organizacije za zaštiti životinja PETA, pod nazivom "Radije bih išla gola nego nosila krzno".

 

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...