čudna porodica

Ko je nova gospođa Pen? Nakon Madone i Robin Rajt, glumac oženio 31 godinu mlađu ženu! (FOTO)

Dvoje glumaca u vezi je od 2016., a sada su u tajnoj ceremoniji stupili u brak, 'odala' ih je čestitka zajedničkih prijatelja.

Vip priča
09:21h Autor:
Ko je nova gospođa Pen? Nakon Madone i Robin Rajt, glumac oženio 31 godinu mlađu ženu! (FOTO)
Šon Pen i Leila Džordž, Foto: Profimedia

Dve nedelje pre svog 60. rođendana Šon Pen (59) u tajnosti je oženio 28-godišnju Leilu Džordž, glumicu s kojom je već nekoliko godina u vezi. Venčanje se održalo u Kaliforniji, a otkrili su ih prijatelji čestitavši im na društvenim mrežama.

Irena Medavoj, filantropistkinja i supruga filmskog producenta Majka Medavoja, čestitala je paru i objavila fotografije venčanog prstenja na Instagramu.

Šon Pen napokon progovorio o svojim turbulentnim vezama: Ona ne može da se poredi ni sa kim! (FOTO)

foto: Profimedia

"Presrećni smo što su se Leila Džordž i Šon Pen venčali. Volimo vas", napisala je uz slike ruku na kojima se nalazi venčano prstenje i predivan verenički prsten s plavim dragim kamenom.

Leila Džordž i Šon Pen zajedno su od 2016. godine. Ona je glumica i ćerka Vinsenta D'Onofrija, glumca poznatog po ulozi u seriji 'Zakon i red' i filmu 'Muškarci u crnom' i italijansko-australijske glumice Grete Skaki.

Kontroverze u porodici

Punog imena Leila Džordž D'Onofrio, rođena je 1992. u Sidneju u Australiji, tamo se školovala da bi se s 20 godina preselila u Njujork kod oca i završila čuveni Li Strasberg Institut za glumu.

U Australiji je glumila u pozorištu s majkom, a u Americi je ostvarila uloge u četiri filma. Majka joj je italijansko-engleska glumica, rođena u Milanu, ali odrasla u Engleskoj i Australiji gde je ostvarila i filmsku karijeru. S Leilinim ocem bila je u vezi, a razišli su se kada im je ćerka napunila godinu dana.

Greta je zatim ušla u vezu s prvim rođakom Karlom Mantegacom, s kojim je dobila i sina Matea 1998. Njihova veza u Italiji je shvaćena kao pravi skandal, protiv zakona katoličke crkve, pogotovo zato što je Gretin otac brat od Karlove majke.

Ali i Leila i njen polubrat Mateo rasli su daleko od ljutite italijanske rodbine - u Australiji, nakon čega se ona preselila bliže ocu u SAD.

Treća gospođa Pen, mlada Leila, sa svojim suprugom u vezi je od 2016., a dodatno ih je povezala predanost dobrotvornom radu. Oba njena roditelja vršnjaci su njenog supruga, otac Vinsent je od Pena stariji godinu dana, a majka je rođena iste godine.

Šon Pen bio je u braku već dva puta, s Madonom i glumicom Robin Rajt. M

Prvi brak s pop zvezdom sklopljen je na njen 27., dan pre njegovog 25. rođendana. Proveli su zajedno burne četiri godine, da bi se definitivno razveli 1989. Navodne fizičke nasrtaje na pevačicu, o kojima se u to doba govorilo, mnogo godina kasnije opovrgnula je sama Madona.

Pred kraj njihovog braka Šon je već živeo s Robin Rajt. Ali Robin je kasnije ostvarila zavidnu filmsku karijeru odigravši respektabilne uloge. Dvoje glumaca ima dvoje dece - ćerku Dilan je godinu dana starija od očeve neveste i sina Hopera koji je dve godine mlađi od nove maćehe.

foto: Profimedia

Šon i Robin u nekoliko navrata su se razilazili i mirili, a definitivan kraj njihovog ljubavnog odnosa došao je 2007.

Nova supruga, čini se da je u dobrim odnosima s Penovom decom, jer poslednje gde su novopečeni mladenci viđeni je na večeri u Malibuu s Penovim sinom Hoperom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs