Uspomene iz detinjstva

Kejti Holms: Niko vas ne voli kao vaša majka!

Majka poznate glumice uticala je na nju kada su u pitanju šminka, moda, ali i mnogo bitnije stvari - roditeljstvo i ljubav
Vip priča
20:54h
Kejti Holms: Niko vas ne voli kao vaša majka!
Foto: Reuters

Poznata glumica Kejti Holms ne krije da je njena majka imala uticaja na sve aspekte njenog života.

Kejti je ljubav prema lepim stvarima razvila još kada je bila jako mala, zahvaljujući svojoj glamuroznoj mami.

"Ja sam najmlađa od petoro dece i imam tri starije sestre. Kada sam bila devojčica, provodila sam dosta vremena u kupatilu posmatrajući ih. Bila sam oduševljena šminkom, a moja mama je bila veoma iskrena sa nama kada nam je rekla da postoje prirodne lepotice, ali šminka ih dodatno ulepšava", rekla je glumica.

To nije jedini savet koji je ona usvojila od majke, već je od nje preuzela i roditeljske veštine, zahvaljujući kojima vaspitava ćerku Suri koju je dobila u braku sa Tomom Kruzom:

"Mislim da su osnove jako bitne - najvažnije je da se pobrinem da se moje dete oseti voljenom i da je sama sobom zadovoljna", izjavila je Kejti i dodala:

"Takođe, ono čime se bavi, kao i ona sama je posebna i važna, i to treba da se slavi. A moja mama je uvek govorila da vas niko ne voli kao vaša majka."

Kejtina majka uticala je na nju i svojom strašću za modom. Ona je šila, i uvek govorila:

"Tvoj rad na sebi iznutra treba da bude podjednako lep kao i rad na tvojoj spoljašnjosti".

"Naučila nas je da spoljašnji izgled ne znači ništa ako niste ljubazni, iskreni i ako ne težite dubljem smislu", zaključila je glumica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs