Dobro podnosi trudnoću

Jovana Joksimović na porodiljskom do septembra!

Bez dana trudničkog bolovanja, lepa voditeljka Jovana Joksimović rodiće u aprilu prvo dete
Celebrities
13:04h Autor:
Jovana Joksimović na porodiljskom do septembra!
Foto: Kurir

Na pragu osmog meseca trudnoće, Jovana Joksimović odlučila je da gotovo do samog porođaja završava sve obaveze na poziciji voditelja „Jutranjeg programa“.

Lepa voditeljka Televizije „Pink“ i supruga čuvenog kantautora Željka Joksimovića već je isplanirala da se poslu vrati na jesen, već u septembru, čim njena beba malo ojača.

"Jovana će raditi još najduže mesec dana, i onda ide da se na miru sprema za porođaj. U „Jutarnji“ će se vratiti već u septembru, kad beba bude imala pet meseci, tako je sama odlučila", kaže za „Blic“ jedan od Jovaninih saradnika.

Njeno poslovno okruženje je zadivljeno time kako dobro podnosi drugo stanje iako je ona sama nedavno priznala da je sada emotivnija i da ponekad ne može baš najbolje da kontroliše svoje raspoloženje, koje je uslovljeno hormonskom promenom i ubičajeno za trudnice.

Ona i Željko su pre dva meseca saznali pol deteta. Nagađa se da voditeljka nosi dečaka, ali par nije hteo da komentariše ovu informaciju.

Inače, njih dvoje uveliko spremaju stan za dolazak bebe. Pošto su kupili stan pored onog koji već imaju kako bi ga proširili, Željko i Jovana su se privremeno preselili dok radovi ne budu gotovi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs