Na meti provalnika

Željko i Jovana otišli na Sejšele, a lopovi pokušali da im obiju stan vredan 400.000 evra!

Nepoznati muškarci su na drugi dan Božića iskoristili priliku kada je garaža bila otvorena, ušli u zgradu i pokušali da provale u dom vredan oko 400.000 evra
Šuška se 13.01.2015. - 15:02h Autor: Blic
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Stan vredan 400.000 evra voditeljke Jovane i pevača Željka Joksimovića je tokom Božića bio na meti provalnika. Dok je bračni par bio na odmoru na Sejšelima, u njihovom domu na Zvezdari nije bilo nikog, što su lopovi pokušali da iskoriste.

 

Drama na aerodromu - Željko i Jovana bili zarobljeni na aerodromu!

 

"U komšiluku se priča o tome da je neko drugog dana Božića ušao kroz garažu, koja je inače često otvorena, i pokušao da obije stan Joksimovića. Reč je o nekoliko momaka koji su u toku noći ušli kroz garažu i popeli se liftom do stana, gde su im problem zadala blindirana vrata. Srećom, neko od komšija primetio je da se nešto dešava, izašao je u hodnik, a provalnici su pobegli niz stepenice. Znam da su sutradan proveravali snimke sigurnosnih kamera i verovatno čekaju Željka i Jovanu da se vrate s puta da bi razgovarali s njima o tome. Inače, Joksimovići su veoma pristojni ljudi i dobre komšije, ne znam zašto bi neko želeo da im napakosti", rekla je komšinica iz njihove zgrade koja nije želela da pominjemo njeno ime.

 

Ko je još sem Željka i Jovane među slavnim osobama dobio prinovu prošle godine saznajte OVDE.

 

"Nisam dobio nikakvu informaciju od obezbeđenja zgrade u kojoj živim. U stanu se nalazi i moj maloletni sin i informacija od vas me je prilično uznemirila", poručio je Željko.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...