Bivši princ sam u Londonu

Ako iko treba da bude uvređen, to sam ja: Megan ponovo ostavila Harija na cedilu!

Bivša vojvotkinja kaže da se sve ovo dešava jer je Hari kraljičin miljenik, a drugi to ne mogu da podnesu

Vip priča
Autor:
Ako iko treba da bude uvređen, to sam ja: Megan ponovo ostavila Harija na cedilu!
Foto: EPA / Rosa Woods / Pool

Megan Markl veruje da su princ Hari i ona "uzeti na zub" i da se konstantno kažnjavaju jer su odlučili da budu nezavisni.

Bivša vojvotkinja poverila se bliskom krugu prijatelja prošle nedelje kako je kraljica zabranila da koriste reč "kraljevski" u svom "brendu" na kojem su planirali dobro da zarade, a kasnije su su Hari i ona javno istakli kako ih kraljevska porodica tretira drugačije nego ostale članove.

"Megan je rekla da nisu imali drugog izbora nego da sastave saopštenje za javnost", otkrio je izvor blizak paru ekskluzivno za Dejli mejl.

"Rekla je i da ako neko treba da se oseća uvređeno, to su Hari i ona i da nikada nisu planirali da na bilo koji način zloupotrebe privilegije koje su imali", dodaje izvor.

Hari se trenutno nalazi u Edinburgu, gde obavlja svoje poslednje kraljevske dužnosti, ali Megan nije došla da bude uz muža, već će mu se kasnije pridružiti u Londonu. Zbog svega što se do sada izdešavalo, postavlja se pitanje da li će se Megan iz osvete oglušiti na kraljičin zahtev da se svi okupe na Danu Komonvelta.

Megan i Hari devetomesečnog sina odgajaju kao vegana: Kraljica zabrinuta za zdravlje praunuka!

foto: Profimedia

"Megan ide pravo u London. Ne ide u Edinburg, jer je to Harijeva stvar", kaže izvor.

Ista osoba otkrila je tabloidu kako Megan veruje da je kraljica pod pritiskom donela odluku i zabranu vezanu za korišćenje reči "kraljevski" od strane svog unuka i njegove supruge, jer je Hari njen miljenik, a drugi to ne mogu da podnesu.

Bilo kako bilo, saopštenje za javnost u kojem se Megan i Hari bune protiv kraljičine odluke samo je dodatno zakomplikovalo ionako zategnute odnose.

Kao šlag na torti, Hari se juče javno odrekao svega što ima veze kraljevskom porodicom (sve o tome pročitajte OVDE!), a pojavili su se i navodi da će u svom novom "civilnom" životu koristiti prezime Spenser - prezime pokojne majke Dajane.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs