Presekla

Hari i Megan zaštitili svoje titule i na njima masno zaradili: Kraljica ih upropastila jednim jedinim potezom!

Elizabeta definitivno ne prihvata "svršen čin"

Celebrities
14:50h Autor:
Hari i Megan zaštitili svoje titule i na njima masno zaradili: Kraljica ih upropastila jednim jedinim potezom!
Foto: Profimedia

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl povlačenjem sa kraljevskih dužnosti izgubili su mnoštvo privilegija, a jedna od njih bila je i pitanje titula koje su imali kao članovi britanske kraljevske porodice.

To pitanje se provlačilo još od kako su svojom odlukom o povlačenju šokirali javnost, ali i kraljicu Elizabetu, ali nikada nije do kraja odlučeno šta će se učiniti povodom toga.

Tako je par odlučio da iskoristi nerazjašnjenu situaciju, i odlučio da zajedničku titulu "Sussex Royal" registruje kao internacionalni brend i tako zaradi preko različitih predmeta, uključujući odeću, papire za pisanje, knjige i razne stručne materijale.

Kejt Midlton, žena iz naroda: Buduća kraljica u sasvim običnoj odeći i čizmama starim 16 godina! (FOTO)

foto: Profimedia

Na svemu tome su, naravno, "masno" zaradili.

Da li su ovim korakom hteli da preduhitre kraljicu i stave je pred svršen čin, kako bi mogli da nastave da zarađuju na titulama, nije poznato, ali sada se zna jedno - kraljica Elizabeta ne prihvata svršen čin.

Britanska kraljica i drugi visoki zvaničnici izjasnili su se da Hari i Megan više ne mogu da koriste reč "royal" u svom "brendu".

Izvor blizak kraljevskoj porodici istakao je da će se razgovori oko ove kraljičine odluke tek održavati i da su mogući najrazličitiji ishodi.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs