Skupila snage da progovori

Slomljeno srce ne može da peva: Pevačica posle medijske pauze otkrila - silovana sam, drogirana i držana u zatočeništvu!

Oporavak je potrajao. Nema lakšeg načina kako to da kažem. Mogu vam reći da sam u poslednjoj deceniji hiljade i hiljade dana posvetila tome da opet osetim radost u svom srcu, a to osećam sada, priznala je Dafi

Vip priča
15:25h Autor:
Slomljeno srce ne može da peva: Pevačica posle medijske pauze otkrila - silovana sam, drogirana i držana u zatočeništvu!
Foto: Profimedia

Pevačica Dafi koja je na neko vreme pauzirala muzičku karijeru, na Instagramu je napisala da ju je nepoznata osoba drogirala, zarobila i silovala!

"Možete samo da zamislite koliko puta sam pomišljala da ovo napišem. O načinu na koji bih to napisala, kako bih se osećala nakon toga. Nisam potpuno sigurna zašto je sada pravo vreme i zašto se osećam oslobođeno i uzbuđeno jer progovaram. Ne mogu da objasnim. Mnogi od vas su se pitali šta mi se dogodilo, zašto sam nestala. Novinar me kontaktirao, našao je način kako da dođe do mene i sve sam mu ispričala prošlog leta. Bio je ljubazan i bilo je neverovatno konačno progovoriti", započela je.

"Istina je da sam, i molim vas, verujte mi da sam sad dobro i na sigurnom, nekoliko dana silovana, drogirana i držana u zatočeništvu. Naravno da sam preživela. Oporavak je potrajao. Nema lakšeg načina kako to da kažem. Mogu vam reći da sam u poslednjoj deceniji hiljade i hiljade dana posvetila tome da opet osetim radost u svom srcu, a to osećam sada", otkrila je Dafi.

Blistav osmeh krije strašan život: Silovana tokom egzorcizma, oterana u ludnicu! (FOTO)

A post shared by @duffy on

"Pitate se zašto nisam iskoristila svoj glas kako bih izrazila bol koji osećam? Nisam htela da pokažem svetu tugu u mojim očima. Pitala sam se kako mogu da pevam iz srca koje je slomljeno. Polako je prestalo da bude slomljeno", dodala je.

Naglasila je da će uskoro objaviti intervju, u kojem će odgovoriti na sva pitanja fanova. Zaključila je da je ovo bio jako težak korak za nju i zamolila fanove da ne uznemiravaju njenu porodicu.

Dafin album Rockferry iz 2008. godine postigao je svetski uspeh i bio najprodavaniji album u Velikoj Britaniji te godine. Osvojila je i tri Brit nagrade, a hitovi Mercy i Warwick Avenue i danas se vrte na radiostanicama.

Pevačica je 2011. najavila da će uzeti pauzu od javnih nastupa, a iste godine objavila je drugi, za sada poslednji album. Tek je 2013. zajedno s brojnim drugim pevačima nastupila na koncertu u Njujorku u čast Edit Pjaf, a 2015. glumila je američku pevačicu Timi Juru u filmu Legend iz 2015. godine u kojemu glumi i Tom Hardi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs