užas

Skandal trese Holivud: Robert De Niro optužen za zlostavljanje!

Bivša asistentkinja tvrdi da ju je De Niro verbalno zlostavljao i tretirao kao svoju "kancelarijsku suprugu"

Vesti
Autor:
Skandal trese Holivud: Robert De Niro optužen za zlostavljanje!
Foto: Profimedia

Slavni glumac Robert de Niro (76) optužen je za zlostavljanje nekadašnje asistentkinje Čejs Robinson, prenose strani mediji.

Naime, Robinsonova je optužila glumca za "diskriminaciju, neprijateljsko radno okruženje i uznemiravanje", a za odštetu traži 12 miliona dolara!

Ona je tužbu podigla na saveznom sudu na Menhetnu, nakon što ju je Robert De Niro tužio za utaju šest miliona dolara jer je, kako tvrdi, koristila kreditnu karticu njegove kompanije za vlastite potrebe.

Prekinuo novinarku i napustio intervju: Kada se Robert De Niro naljuti!

foto: Profimedia

U optužbi je navela da je glumac ponekad pijan vikao na nju, koristeći vulgaran rečnik, da bi je potom terao da ga počeše po leđima ili mu veže kravatu, kao da mu obavlja kućne poslove.

Pored toga, tvrdi da je Robert De Niro imao običaj tokom radnog vremena da nosi pidžamu i da je od nje zahtevao da mu uđe u spavaću sobu kako bi ga probudila.

Inače, Robinsonova je kod De Nira počela da radi 2008. godine, kao izvršni asistent. Otkaz je dala u aprilu 2019. godine, godinu i po dana nakon što je unapređena u potpredsednicu proizvodnje i finansija De Nirove kompanije.

Robert De Niro: Moj otac je bio gej!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs