nikad je nije preboleo

Velika ljubav koja mu je slomila srce: Za Džejms Dinom su žene sekle vene, ali on je samo nju voleo kao Boga!

Bio je jedan od najvećih holivudskih ikona za kojim su ludele žene, ali on jednu nikada nije mogao da preboli

Vip priča
20:50h Autor:
Foto: Profimedia

Džejms Din, jedan od najpoznatijih holivudskih glumaca svih vremena, rođen je 8. februara 1931. godine. Bio je pravi miljenik žena i poznati zavodnik, ali svoju veliku ljubav je izgubio i nikad to nije preboleo.

 

Njegovoj lepoti i šarmu nisu mogle da odole Merilin Monro, Elizabet Tejlor, Džoan Kraford i Džudi Garland.

 

Ali,  jedna žena je zauvek osvojila njegovo srce i njen gubitak nije mogao da preboli. Reč je o Pjer Anđeli.

 

Čudna smrt svih koji su imali veze sa zvezdom Holivuda: Prokletstvo Džejmsa Dina! (FOTO)

foto: Profimedia

Italijanska glumica i slavni zavodnik nisu dugo bili u vezi, a nekoliko je razloga za njihov raskid.

 

Njena majka nije odobravala to što Din nije bio katolik, njegov stil života, brze automobile i način odevanja. Takođe, ljudi iz filmskog studija s kojim je sarađivao pokušavali su da ga odgovore od braka s Anđeli.

 

Din je mladoj glumici priznao kako nije još spreman za brak, a nedugo nakon njihova raskida,Anđeli se verila za pevača Vica Damonea,za koga se i udala 1954.godine. Slavni glumac nije znao za sebe od šoka i slomljenog srca.


10 godina bez Pola Njumena: Mrzeo slavu i popularnost, davao svima šakom i kapom, voleo jednu ženu 40 godina i umro u njenom zagrljaju! (FOTO)

foto: Profimedia

Kako je bio u neverici,te se sam morao uveriti da je to sve istina, na dan venčanja Din se sa svojim motorom pojavio ispred crkve.

 

Četrnaest godina nakon kraha njihove veze, Pjer Anđeli je opisala tu romansu:

 

"Išli smo zajedno na kalifornijsku obalu i tamo u tajnosti ostajali u jednoj kućici na plaži, što dalje od znatiželjnih pogleda. Većinu vremena provodili smo na plaži, sedeći, zabavljajući se, baš poput klinaca na fakultetu. Razgovarali smo o sebi samima i našim problemima, o filmovima i glumi, o životu i životu posle smrti. U potpunosti smo razumeli jedno drugo. Bili smo poput Romea i Julije, zajedno i nerazdvojni. Ponekad smo na plaži toliko voleli jedno drugo da smo samo hteli zajedno ući u more držeći se za ruke, znajući da bismo onda bili zauvek zajedno.

 

Simbol seksepila i neporobljene mladosti: Buntovnik koji je platio najvišu cenu! (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

Džejms Din je proveo  pet godina u Holivudu i glumio u tri velika filma – "Istočno od raja", "Buntovnik bez razloga" i "Div".

 

Prognozirala mu se ogromna slava i uspešna karijera, ali mesec dana pre premijere "Buntovnika bez razloga" 24-godišnji glumac stradao je u saobraćajnoj  nesreći.

 

Nisu mu dali da je voli i oženi: U smrt otišao umirući za njom! (FOTO)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs