svi pričaju o njemu

On je novi favorit za ulogu Džejmsa Bonda: 10 zanimljivosti o zgodnom glumcu koji je preko noći postao miljenik žena!

Sve su veća nagađanja da će mladi britanski glumac zameniti Danijela Krejga

Celebrities
Autor:
On je novi favorit za ulogu Džejmsa Bonda: 10 zanimljivosti o zgodnom glumcu koji je preko noći postao miljenik žena!
Foto: Profimedia

Britanski glumac Rege-Žan Pejdž (31) sve češće se spominje kao naslednik Danijela Krejga (52) u filmovima o Džejmsu Bondu.

I ne samo to, trenutno vodi na kladionicama, a fanovi su saglasni da bi bio

dobar agent 007. Nakon što je jedna kladioničarska kuća u utorak objavila da je za nedelju dana koeficijent na njega prešao sa 40/1 na 16/1, šanse su mu veće nego glumcima Džejmiju Belu i Krisu Hemsvortu, a tu je negde s mnogo poznatijim Majklom Fasbenderom.

Rege-Žan Pejdž je skočio na kladionicama i sad vodi u trci za glumca koji će zameniti Danijela Krejga", rekao je Aleks Apati.

Pejdž trenutno glumi u seriji "Bridgerton", koja je premijeru imala pre dve nedelje, a dosad ju je na Netflixu pogledalo 63 miliona ljudi.

Rege Žan Pejdž je rođen 1990. godine u Harareu, glavnom gradu Zimbabvea. Njegova majka je medicinska sestra iz Zimbabvea, dok je otac sveštenik iz Velike Britanije.

"Imam porodicu svuda, u Južnoafričkoj Republici, Australiji, Švedskoj, Grenadi, Floridi... Zimbabve je najlepše mesto na svetu. Svi to kažu za svoju zemlju, ali moja je objektivno lepa, rekao je u jednom intervjuu.

90-ih je bio mega popularan, stekao armiju obožavateljki: Danas u 47. godini je neodoljivo zgodan! (FOTO)

Rege Žan Pejdž
foto: Profimedia

Nakon detinjstva u Africi, s porodicom se seli u London gde kreće u srednju školu.Odmah po dolasku u Veliku Britaniju zakoračio je u svet glume, najpre samo iz hobija, a kasnije i profesionalno.

Nakon dve neuspešne audicije ipak je uspeo da se upiše u Londnonski dramski centar. Diplomirao je 2013. godine.

Prvu važniju televizijsku ulogu u karijeri ostvario je u dramskoj seriji televizije BBC "Waterloo Road", a američki debi dogodio se 2016. godine u miniseriji "Roots".

Bila je na vrhuncu karijere, a onda je preko noći postala beskućnica: Ne treba mi pomoć, volim ovako da živim! (FOTO)

Rege-Žan Pejdž
foto: Profimedia

Šonda Rhimes prepoznala je njegov talenat i pre "Bridgertona". Naime, imao je ulogu u njenoj seriji "For the People" o životima pravnika na njujorškom okružnom sudu.

Rege-Žan Pejdž
foto: Profimedia

Kratko se pojavio i u filmu "Hari Poter i Darovi smrti 1. deo" kao gost na venčanju. Toliko kratko da se njegovo ime ni ne pojavljuje na odjavnoj špici filma.

Zapaženiju filmsku ulogu ostvario je u post-apokaliptičnom filmu "Mortal Engines" kojeg je producirao Peter Džekson.

Svoj privatan život krije kao zmija noge, pa niko ne zna njegov ljubavni status.

Dosad nije javnosti predstavio nijednu devojku.

Nakon premijere "Bridgertona" mnogi su se zapitali da li je hemija između njega i i Phoebe možda proradila i van kamera.

Na pitanje je da li je neko iz glumačke postave serije u vezi, imao je jednostavan odgovor: Mislim da se sve što morate znati vidi na ekranu. Sva hemija koja se dogodila rezultat je predivnog scenarija koji smo dobili.

I da se vratimo i na priču sa početka. Glasine da će Rege biti novi Džejms Bond sve su veće.

"Ovo je jedna od boljih stvari tako da samo mogu biti počašćen. Možda je to i kulturološka stvar. Ako si Britanac i napraviš nešto zapaženo što ljudi cene, odmah počne pominjanje Džejms Bonda, kratko je prokomentarisao nagađanja.

Zašto žena Elvisa Prislija nije smela da se pojavi pred njim bez šminke i frizure: Bila je živa lutka popularnog kralja!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs