Džekson saga

Majka Paris Džekson traži starateljstvo nad ćerkom

Nakon pokušaja samoubistva petnaestogodišnje ćerke kralja popa, oglasila se njena biološka majka tražeći starateljstvo nad Paris. Džeksonovi optužuju Debi Rou da koristi decu zarad lične promocije
Šuška se
18:46h

Drama u režiji porodice Džekson ne jenjava. Četiri godine nakon smrti muzičke legende, Majkla Džeksona, njegova ćerka Paris pokušala je sebi da oduzme život. Najveći razlog, ispostaviće se, bila je još uvek prisutna praznina zbog očeve smtri i nedostatak prave roditeljske figure.

 

Tu stupa na scenu njena biološka majka, Debi Rou (54). Ona se javno oglasila rekavši da je spremna da vodi brigu o svojoj ćerki i da će, ukoliko Paris pristane, zatražiti starateljstvo od Majklove majke, Ketrin Džekson (83). Da je ova zamisao blizu realizacije govori i problematičan odnos bake Ketrin i maloletne Paris. Špekuliše se da je ćerka kralja popa u lošim odnosima i sa bratom Princ Majklom, koji se navodno protivi njenom druženju sa njihovom majkom Debi. Ipak, čini se da je istina malo drugačija.

 

Princ Majkl je jula prošle godine na Twitteru objavio svoje dopisivanje preko telefona sa Džekson rodbinom. Nakon njegovog zahteva da sa sestrom Paris i mlađim bratom Blenketom odmah vidi svoju baku, Dženet Džekson je svim članovima porodice prosledila poruku sledeće sadržine: "Nemojte da im dozvolite, molim vas". Izgleda da bojazan oko gubitka nasledstva, koje je pripisano Ketrin Džekson, i dalje diktira svaki potez Majklove braće i sestara. Ipak, Džeksonovi negiraju ove tvrdnje i optužuju Debi Rou da se bori za nasledstvo i publicitet, a ne dečiju ljubav.

 

- Da su njene namere čiste, razgovarala bi samo sa porodicom, a ne sa medijima - rekao je izvor blizak Džeksonovima.

 

Debi Rou se 1999. godine tokom brakorazvodne parnice odrekla roditeljskih prava u zamenu za 6, 1 milion funti. Međutim, nakon smrti Mjkla Džeksona, njegova bivša supruga postigla je sporazumom sa Majklovom majkom kako bi ponovo, pod nadzorom, mogla da viđa decu. Ona je u nedelju posetila Paris u medicinskom centru UCLA.

 

- Njena vrata uvek su bila otvorena za Paris i ona će učiniti sve što je potrebno kako bi pomogla svojoj ćerki. Preuzeće starateljstvo nad detetom, ukoliko Paris želi da živi sa njom - saopštio je izvor.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs