Slavni italijanski kreator ponosan na saradnju sa pop ikonom

Roberto Kavali: Najlepše je bilo raditi za Majkla Džeksona

Popularni Džeko je bacao jakne u publiku, što je iznerviralo uspešnog dizajnera, ali mu je i pored te situacije prilika da radi sa muzičkom legendom bila jedna od najdražih u karijeri
Celebrities
17:32h
Roberto Kavali: Najlepše je bilo raditi za Majkla Džeksona

"Roberto, umoran sam od mokasina i belih čarapa. Hoću da izgledam drugačije.", ove reči je vanvremenska muzička legenda uputila Robertu Kavaliju (Roberto Cavalli). Prepoznatljivog muzičkog, ali i modnog stila, Majkl Džekson je u očima fanova, među kojima je bio i priznati dizajner, suvereno izgradio titulu nedodirljivog. Magija koju je delio na sceni sa publikom širom sveta omađijala je i Kavalija, koji je bio ushićen zbog saradnje sa čovekom, za koga u Ginisovoj knjizi rekorda piše - najuspešniji zabavljač svih vremena.

"Sećam se kada bi stao na scenu, hiljade obožavalaca je uvikivalo - Majkl, pretoplo je za jaknu - pa bi je on odmah bacio u publiku. Bio sam u šoku i rekao sebi da više nikada neću da kreiram za njega.", kaže proslavljeni dizajner. Ipak, priznao je da nikada nije uspeo da održi svoje obećanje i da mu je prilika da radi sa moonwalk man-om jedna od najdražih u karijeri.

Frenk Sinatra je javno priznao da postoji jedan jedini muzičar koga smatra boljim od sebe, a to je Majkl Džekson. Zašto je u očima mnogih slavnih ličnosti popularni Džeko (Jacko) bio pravo muzičko božanstvo pročitajte u tekstu, gde otkrivamo sve najupečatljivije detalje iz života pop genija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs