Ćerka Majkla Džeksona pokušala samoubistvo

Porodica problematične tinejdžerke potvrđuje da je Paris Džekson hospitalizovana nakon pokušaja samoubistva.
Šuška se
05:08h

Petnaestogodišnja Paris Džekson (Paris Jackson), ćerka kralja popa, završila je u bolnici u Los Anđelesu jer je sebi isekla vene. Sandra Ribera, advokat porodice Džekson, obavestila je javnost da je Paris dugo patila zbog očeve smrti, ali da ne zna šta je sada nateralo da sebi oduzme život. Nekoliko sati pre nesreće, Paris je na društvenoj mreži Twitter ostavila status pesme Bitlsa (The Beatles), Yesterday, "Juče su sve moje nevolje izgledale tako daleko, a sada se čini da će ovde ostati".

Od smrti muzičke legende, Majkla Džeksona (Michael Jackson) Paris sa braćom živi u kući svoje bake, Ketrin Džekson (Katherine Jackson). U poslednjih par meseci Paris je dosta vremena provodila sa svojom majkom, Debi Rou (Debbie Rowe), sa kojom je postala bliska tek nakon očeve smrti. Džeksonova ćerka do sada je u javnosti obezbedila status divljeg deteta, jer je bila poznata po brojnim ispadima.

 

Razlog za ovaj najozbiljniji incident bio je i osećaj krivice zbog učestalog druženja sa majkom Debi. To je naljutilo njenog brata, Princa Džeksona (Prince Jackson), koji se nakon gubitka oca okrenuo baki Ketrin. Paris se očigledno sa razlogom plašila da će njeno druženje sa biološkom majkom smetati članovima porodice Džekson. Još jedan psihološki pritisak bio je strah da će biti pozvana kao svedok na novo suđenje povodom smrti Majkla Džeksona. Šta god da je bio okidač, čini se da je Paris, nakon smrti proslavljenog pevača, u pravoj emotivnoj drami.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs