Zbog dečije svađe

Nataša Bekvalac na sudu sa komšinicom

Nakon verbalnog okršaja ispred zgrade i niza uvreda, pop pevačica i njena komšinica pojaviće se pred sudijama zbog uvrede časti i vršnjačkog uznemiravanja
Šuška se
02:14h Autor:
Nataša Bekvalac na sudu sa komšinicom
Foto: Kurir

Pevačica Nataša Bekvalac izaći će pred sudije sa komšinicom I.M. koju je Novosađanka tužila za povredu časti, ali se i brani od njenih optužbi za vršnjačko uznemiravanje koje je pripisano njenoj ćerki Hani.

Njih dve su imale verbalni okršaj ispred zgrade “Oaza” u Beogradu, u kojoj obe žive. Kako je tada ispričao advokat Bekvalčeve, “I.M. ju je bez razloga verbalno napadala, a u jednom slučaju je osula niz uvreda, u koje je uključila i Natašinu maloletnu ćerku. U nekoliko navrata je ta žena kada prođe pored Nataše davala vulgarne opaske, što je ona ignorisala”.

Sve se zakuvalo u oktobru, kada je I. M. nasred ulice Nataši rekla: “Kur***ino, bolje vaspitavaj to dete nego što se je*eš unaokolo!” Tada je Nataša Bekvalac odlučila da podnese tužbu tražeći nadoknadu od 400.000 dinara.

Njih dve će danas pred sudije i zbog druge tužbe, iza koje stoji komšinica. Ona tvrdi da je Hana, ćerka Nataše i Danila Ikodinovića, uznemiravala i maltretirala njeno dete. U tužbi traži 600.000 dinara.

Ovo je treće ročište za oba predmeta. Prvo je bilo u februaru, ali se tada pevačica nije odazvala pozivu suda, a potom u aprilu na zakazano saslušanje nije došla komšinica I.M.

Ukoliko se neka od njih dve ne pojavi, sudije će izreći kaznu za nepoštovanje suda.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs