Bekstvo iz grada

Verica Rakočević iz Knez Mihailove ide u Vrčin

Daleko od gradske vreve, srpska dizajnerka i njen 30 godina mlađi budući muž, opremaju svoje novo, zajedničko gnezdo
Šuška se
13:44h
Verica Rakočević iz Knez Mihailove ide u Vrčin
Foto: Kurir

Verica Rakočević zajednički život s mladim mužem započinje daleko od gradske vreve. Ona će tako posle više decenija koje je provela u strogom centru grada (živela je u Knez Mihailovoj ulici u salonskom stanu, koji je prodala, prim. aut.) otići u prigradsko naselje Vrčin, koje joj pruža potpuni mir.

Nekretninu je u potpunosti opremila u dogovoru sa 30 godina mlađim verenikom Veljkom Kuzmančevićem, za koga će se udati 19. septembra. Dizajnerka je kupila plac sa starom kućom, koju je srušila, i na istom mestu je podigla novu. Veći radovi nedavno su završeni, a ostali su samo sitni detalji i sređivanje dvorišta.

- Verica i Veljko jedva čekaju da se usele u novi dom. Angažovali su majstore koji od jutra do mraka rade kako bi se uselili do svadbe. Radnici su oduševljeni i hvale Vericu da je ljubazna i korektna. Kreatorka i njen verenik hteli su u dvorištu da naprave svadbeno slavlje, ali su zbog lošeg vremena odustali, pa će sve biti organizovano na jednom splavu - priča naš izvor.

Verica pripreme za svadbu polako privodi kraju. Srećna je što će ozvaničiti vezu s Veljkom, ali postoji gorčina što njen izbor ne odobravaju njena deca Elena Karaman Karić i Milena i Milorad Rakočević. Godine su glavni razlog za to, i kako stvari zasad stoje, oni neće prisustvovati venčanju. Više o razlozima pročitajte na Kurirovom portalu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs