Raskošna vila pusta

Brena: Kuća mi je nepodnošljiva bez dece

Bez dece u kući je kao u zatvoru, ovde mi postaje nepodnošljivo, kaže popularna pevačica i dodaje da veoma teško podnosi odlazak najmlađeg sina Viktora u Ameriku, gde će se pridružiti braći Stefanu i Filipu
Celebrities
05:12h Autor:
Brena: Kuća mi je nepodnošljiva bez dece
Foto: Dragan Kadić

Folk pevačica Lepa Brena ne uživa u svom raskošnom domu kada deca nisu pored nje. Nakon što se i njen najmlađi sin Viktor preselio u Majami, gde će pohađati srednju školu, muzička zvezda se vratila tužna i sa zaključkom da za nju njeno velelepno zdanje bez prisustva sinova više nema isti značaj.

Breni (52) je dodatno teško što se mlađi sin pridružio starijem bratu Stefanu, koji tamo studira, pa je pevačicin beogradski dom trojice Živojinovića neverovatno pust.

"Jedva čekam oktobar da završim obaveze u Srbiji i ponovo otputujem za Ameriku, jer u mom porodičnom životu desila se jedna bitna novost. Viktor je drugi razred srednje škole upisao u Majamiju i sada su on, Stefan i Filip u Sjedinjenim Američkim Državama. Veoma teško podnosim tu priču, jer sam se uvek radosna vraćala u kuću punu dece. Sada živim u velikom zdanju, koje mi bez dece postaje kao neki lep zatvor", setno priča popularna pevačica i objašnjava kako joj teku dani bez sinova.

"Ova kuća ne liči mi više na onu staru. Zrači potpuno drugačijom energijom, deluje mi potpuno prazno i ovde mi zaista postaje nepodnošljivo. Ipak, volela bih da mi sinovi odrastaju normalno i ne žive u senci poznatih roditelja. Želim i da se priviknu na malo skromniji način života, više nemaju poslugu i o svemu moraju sami da brinu. U školi provode po čitav dan i odlično su organizovani, a ja sam sada mama preko skajpa. Čekam dva sata noću da se čujemo i vidimo i mnogo mi je teško", kaže Brena čiji je mlađi sin poželeo da ostane u Americi, po uzoru na starijeg Stefana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs