Ima neka tajna veza

Holivudski klonovi: Neverovatne sličnosti svetskih zvezda

Dženifer Aniston, Elizabet Harli i Pamela Anerson bile su predmet divljenja zbog svojih pojava, a evo sa kojim starijim damama Holivuda je, ne samo njihov fizički izgled, već i prepoznatljiv stil skoro identičan
Celebrities 13.09.2013. - 22:47h
Foto: AP

One su dive crvenih tepiha, nisu u krvnom srodstvu, ali je njihovu fizička sličnost nemoguće ne uočiti. Nije reč o njihovoj lepoti, već o prepoznatljivom stilu koji grade kako bi postale jedinstvene i drugačije od drugih. Nisu u pitanju samo crte lica, već i stil odevanja, frizura, karakteristične osobine i način života, po kojem ćemo ih uvek pamtiti. Donosimo neverovatne sličnosti aktuelnih zavodnica sa malih ekrana i velikih zvezda, koje su obeležile starije doba Holivuda.

 

Simpatična Dženifer Aniston (Jennifer Aniston), prepoznatljiva po frizuri i pramenovima koji su osvojili svet neverovatno podseća na Barbaru Strejsend (Barbara Streisand), koja je svojim velikim talentom, ali i specifičnim crtama lica postala simbol prirodne lepote.

 

 

Elizabet Harli (Eluzabeth Hurley) i Džoan Kolins (Joan Collins) takođe imaju zajedničkih dodirnih tačaka. Osim uspešne glumačke karijere, obe se mogu pohvaliti snažnim seksepilom, ali i ženstvenošću i elegancijom, koja mami muške uzdahe.

 

Atraktivna plavuša duge izblajhane kose i naglašenog silikonskog poprsja, Pamela Anderson baš poput pevačice Doli Patron (Dolly Parton) već više od decenije nosi status seks simbola. Obe vole da ističu svoje telo kao i bujne obline, a brojni ekstremni estetski zahvati, koje Pamela i Doli obožavaju, sve su vidljiviji.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs