Definitivan razlaz

Severina i Milan na sudu zbog deteta?

Popularna pevačica navodno ne dozvoljava srpskom biznismenu da viđa njihovog sina, te se oglasio njegov PR tim, a Popović je započeo i sudski proces u Zagrebu
Šuška se
19:30h
Severina i Milan na sudu zbog deteta?
Foto: Kurir

Ime Severine Vučković ponovo je u žiži javnosti čitavog regiona, ovoga puta povodom tvrdnji Milana Popovića da mu pevačica ne dozvoljava da viđa dete. Stvar je, čini se, otišla dovoljno daleko da će, prema najavama, Popović svoja roditeljska prava potražiti na sudu.

Iako se njihovi PR menadžeri nisu usaglasili oko toga kada je par zapravo raskinuo, još veću pometnju unele su zatličite tvrdnje vezane za navodne uslove pod kojima mali Aleksandar može da se viđa sa ocem.

Popović tvrdi da sa Severinom nije već 2 godine, tačnije da su raskinuli vezu na samom početku njene trudnoće. Njegova PR služba je dala izjavu da je svaki kontakt posle raskida bio je isključivo iz nivoa roditeljske povezanosti. Pevačicin menadžer, Tomica Petrović, je objavio da je veza prekinuta pre samo mesec i po dana, te je nejasno da li su njihova mnogobrojna zajednička pojavljivanja bila farsa ili su u međuvremenu pokušavali da se pomire.

Takođe, Petrović je izjavio da Popovićevi navodi nisu tačni, na šta je dobio odgovor:

"Uz dužno poštovanje prema gospodinu Tomici Petroviću, Severininom menadžeru, njegova izjava da nema nikakvih smetnji oko viđanja deteta, osim što izlazi iz okvira njegove menadžerske uloge, potpuno je netačna."

"Kako su vremenom počeli da se narušavju dogovori oko starateljsta, Popović je odlučio da potraži pomoć zvaničnih nadležnih institucija Republike Hrvatske, kako bi ostvario svoje zakonsko pravo i naravno svoju ljudsku potrebu da bude otac svom sinu. Gospodin Popović nema nikakvu želju da živi u medijima niti da se preko istih objašnjava. Reakcija je usledila zbog materijalne neistine oko bitke za zajedničko roditeljstvo, koja će, kao što je javnost već obaveštena, dobiti i epilog na sudu", navodi se u saopštenju.

Takođe, u saopštenju stoji da je kontakt prekinut na Severinino insistiranje:

"Do potpunog prekida komunikacije, koji se nedavno dogodio i koji svakako nema veze sa emocionalnim prekidom veze, jer roditelji ostaju roditelji i kada se njihova intimna veza završi, i nastavka komuniciranja isključivo preko advokata je došlo na insistiranje majke" navodi se i dodaje da je ona diktirala uslove viđanja malog Aleksandra.

"Viđanje deteta samo gde majka kaže, kad majka kaže i pod uslovima koje majka deteta postavlja ( a uslovi uključuju i mesto i vreme), ne spada ni u roditeljstvo ni u ravnopravno vaspitanje deteta, već u udovoljavanje zadatim pravilima koja se postavljaju zarad drugih interesa i daleko izlaze iz okvira interesa deteta da raste sa oba roditelja ravnopravno", zaključuje se u saopštenju Popovićeve strane.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs