POtvrdila jednu romansu, demantovala drugu

Katarina Šišmanović: Srećna sam u vezi s Gošom

Pre nekoliko dana je osvanula vest o tome da se voditeljka ponovo viđa sa svojim bivšim dečkom i doskorašnjim verenikom regionalne pop zvezde Severine Vučković – biznismenom Milanom Popovićem, ali istina je nešto drugačija
Šuška se 06.10.2013. - 12:38h
Foto: Kurir

Lepa voditeljka Katarina Šišmanović demantuje spekulacije o tome da se viđa sa biznsimenom Milanom Popovićem i kaže da je srećna u ljubavi sa direktorom Emotiona Goranom Stamenkovićem sa kojim je prošle godine obnovila romansu.

 

Shodno navodima da se voditeljka ponovo viđa sa svojim bivšim dečkom i doskorašnjim verenikom regionalne pop zvezde Severine Vučković – biznismenom Milanom Popovićem, domaćica emisije Sve za ljubav raskinula je vezu sa svojim direktorom Goranom Stamenkovićem. Ipak, reč je samo o izmišljenim nagađanjima koja u fokus ponovo stavljaju biznismena a kojeg Katarina u stvari nije srela još otkako su raskinuli vezu. Spekulacije o novitetima iz njenog ljubavnog života, voditeljku su zatekle na Fakultetu političkih nauka gde je prošlog vikenda polagala ispit iz kulturne politike.

 

"Zaljubljena sam i srećna u svojom vezi sa Goranom i ne dozvoljavam da mi takvi tračevi pokvare bilo šta u životu i iskrenoj ljubavi koju osećam prema svom partneru,"  kaže Šišmanovićeva koja je na ovaj način ujedno prvi put i potvrdila vezu sa Stamenkovićem sa kojim se zabavlja skoro godinu dana.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...