Želi da manekenstvo zameni glumom

Kara Delevinj očajnički pokušava da zaigra u filmu 50 nijansi

Bogata naslednica i mlada modna ikona sanja o tome da dobije glavnu žensku ulogu u dugo iščekivanoj adaptaciji romana, koji je osvojio svet
Šuška se
20:18h
Kara Delevinj očajnički pokušava da zaigra u filmu 50 nijansi
Foto: Reuter

Manekenka, koja se preko noći vinula na vrh modne industrije, Kara Delevinj (Cara Delevingne) je nakon manje uloge u Ani Karenjini (Anna Karenina), rešila da se ozbiljnije posveti glumi. Kako navode britanski tabloidi, ona očajnički pokušava da dobije ulogu Anastazije u filmu, čije snimanje je potvrđeno, ali nije poznato kome su pripale glavne uloge, kao ni da li je izbor konačan. Film 50 nijansi siva (Fifty Shades Of Grey) će režirati Sem Džonson (Sam Taylor-Johnson), supruga Erona Džonsona (Aaron Taylor-Johnson), kog je Kara upoznala na snimanju Ane Karenjine.

Nakon skandala sa kokainom i ludovanja sa Ritom Orom (Rita Ora) i Rijanom (Rihanna), mlada Britanka je izgubila milionski ugovor sa H&M-om, a postoji opasnost da ostane bez još angažmna, iako je miljenica gotovo svih vodećih modnih fotografa. Pošto joj se majka borila sa zavisnošću, starija sestra Popi (Poppy Delevingne) je zabrinuta, te čini sve kako bi Karu udaljila od manekenskog stila života. Čak se priča da je starija naslednica Delevinj umešala prste i povukla veze kako bi sestri obezbedila ulogu u dugo iščekivanom filmu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs