Premijerno

Đokovići stižu u Srbiju: Mali Stefan prvi put u Beogradu!

Uz aktivan odmor u Beogradu, Novak i Jelena će imati zadovoljstvo da ugoste brojnu rodbinu koja s nestrpljenjem očekuje da prvi put poljubi Stefana, a nije isključeno ni krštenje naslednika
Šuška se
13:22h
Đokovići stižu u Srbiju: Mali Stefan prvi put u Beogradu!
Foto: AP

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i njegova supruga Jelena dan posle finala na Australijan openu ponovo su u prilici da se potpuno posvete privatnom životu, ali samo na 15 dana. Zato je bladi račni par doneo odluku da se posle kratkog zadržavanja u svom domu u Monte Karlu na brzaka spakuju i produže za Beograd.

Za njihovog tromesečnog sina Stefana biće to prva zvanična poseta srpskoj prestonici! Podsetimo, Stefan je rođen u Monte Karlu, ali je u januaru s tatom i mamom već putovao do Abu Dabija i Dohe, odakle se Novak i prvi put javno pohvalio titulom oca držeći naslednika u naručju.

Kako su Jelena i Stefan Đoković slavili Novakovu pobedu, pogledajte OVDE! (FOTO)

Ovom prilikom, uz aktivan odmor u Beogradu, Novak i Jelena će imati zadovoljstvo da ugoste brojnu rodbinu koja s nestrpljenjem očekuje da prvi put poljubi Stefana. Nije nemoguće ni to da se baš u narednih nekoliko dana obavi Stefanovo krštenje. Novak bi u Srbiji mogao da se zadrži do 20. februara kada bi već morao da krene za Dubai na turnir koji počinje tri dana kasnije.

Novak je u međuvremenu odradio sve profesionalne obaveze u Australiji, uključujući i tradicionalno slikanje sa pobedničkim peharom na obali reke u Melburnu. Naš šampion se još jednom osvrnuo na to koliko mu porodica znači.

Zašto Jelena i Novak Đoković ne žele dadilju, pročitajte OVDE.

"Sada igram za svog sina i porodicu. Drugačiji je osećaj nego ranije. Srećom, imam nekoliko nedelja do narednog turnira pa ću imati dovoljno vremena da se odmorim i provedem vreme sa Jelenom i Stefanom. Iskreno, ne osećam da sam jedan od najvećih tenisera, iako je laskavo biti u društvu tenisera koji su osvojili osam Grend slem titula. Legende kao što su Andre Agasi i Ivan Lendl ostavile su veliki trag u istoriji tenisa i velika je privilegija biti u njihovom društvu" - rekao je Ðoković.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs