Samo najbolje za prvenca

Noletova Jelena imaće kraljevski tretman: Porodiće se u istom apartmanu kao i princeza Šarlin!

Da sve prođe u najboljem redu, pobrinuće se neki od najboljih lekara u Evropi, a pomenuta klinika je udaljena 23 kilometara od Monte Karla
Šuška se 26.09.2014. - 10:11h
Foto: Twitter / DjokerNole

Supruga Novaka Đokovića, Jelena porodiće se ne samo u istoj privatnoj klinici u Nici, nego će biti u istom apartmanu koji će dva meseca kasnije koristiti princeza Šarlin od Monaka. I dok lepša polovina princa Alberta prema nezvaničnim pričama očekuje blizance (krajem decembra), Nole i Jelena bi trebalo da dobiju sina krajem oktobra.

 

OVDE saznajte koje su ime Novak i Jelena odabrali za svoje dete.

 

Da sve prođe u najboljem redu, pobrinuće se neki od najboljih lekara u Evropi, a pomenuta klinika je udaljena 23 kilometara od Monte Karla. U svakom slučaju, Đoković će nakon Šangaja otputovati nazad u Evropu, gde ga očekuje masters u Parizu, koji startuje 27. oktobra, ali nema sumnje, ukoliko do radosnog događaja dođe pre tog datuma, čelnici ATP tura će imati razumevanja ukoliko Novak preskoči pomenuti događaj.

 

Nema sumnje da će Đoković, za razliku od prethodnih godina, Novu godinu proslaviti u krugu porodice sa Jelenom i bebom, a taman će biti i u Monte Karlu da čestitaju njihovom prijatelju princu Albertu od Monaka, koji već ima dvoje dece, na novoj prinovi.

 

Kakad je trudnički stil Jelene Đoković pogledajte OVDE.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...