Zanimljivo

Porodila se časna sestra: Nisam znala da sam trudna!

Usled jakih bolova u stomaku, časna sestra iz Italije je hitno prevezena iz samostana u bolnicu gde je ustanovljeno da je trudna, iako ona tvrdi da nije znala da je u drugom stanju
Zanimljivosti 18.01.2014. - 12:40h
Foto: Thinkstock

Jedna časna sestra iz Salvadora, koja tvrdi da nije znala da je u drugom stanju, rodila je u Italiji sina kome je dala ime Frančesko, u čast novog pape. Monahinja je usled jakih bolova u stomaku hitno prevezena iz samostana u bolnicu gde je ustanovljeno da je trudna.

 

Tridesetjednogodišnja žena donela je na svet zdravu bebu tešku 3,5 kilograma. Ostale porodilje u bolnici u Rietiju, u centralnoj Italiji, počele su da prikupljaju odeću i novac kako bi joj pomogle.

 

- Nisam znala da sam trudna. Samo sam osetila bol u stomaku - izjavila je časna sestra, prenose italijanski mediji. Isti izvori navode da se mlada žena porodila u sredu i da je sina nazvala Frančesko (Franja na italijanskom), izabrano ime aktuelnog rimokatoličkog poglavara, koje je jedno od najpopularnijih muških imena u Italiji.

 

Časna sestra, koja pripada samostanu "Isusovih malih sestara" u Kampomoru, u blizini Rietija, u okviru kojeg postoji i starački dom, rekla je da namerava da zadrži bebu. Ostale sestre u manastiru izjavile su da su bile "veoma iznenađene" ovim događajem.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...