Ovoga se sigurno niste setili

Da šalovi i marame više ne budu razbacani

Koliko god voleli šalove ili marame, problem s njima je uvek isti - kako ih čuvati, a da ormari ne izgledaju pretrpano i neuredno
Lifestyle 17.01.2014. - 22:19h Autor: Stil
Foto: Shutterstock

Kad zahladni, nezamislivo je izaći iz kuće bez šala ili marame, a ima i onih koji ni leti ne mogu odoleti ovom modnom dodatku. Ali koliko god ih voleli, problem s njima je uvek isti - kako ih čuvati, a da ormari ne izgledaju pretrpano i neuredno. Kako biste rešili problem, pronašli  smo dva odlična rešenja.

 

Naime, marame i šalove lako ćete organizovati uz pomoć obične vešalice (drvene ili plastične) i plastičnih kolutova za garnišne za kupatilo (bitno je da imaju procep kako biste ih lako stavili na vešalicu).

 

Sve što treba da uradite je da na donju prečku vešalice nanižete kolutove, i dobili ste savršeno organizovano mesto za čuvanje šalova i marama u ormaru.

 

Drugi način pomoći će vam da vam fioke budu uredne. Izmerite visinu fioke i prema njoj odsecite deblje komade plastične cevi. Složite komade u fioku jedan do drugog, uvijte šal ili maramu i smestite ih unutar cevi. Jednostavno, zar ne?!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...