Suza suzu stiže

Gluvi suprug počeo da otvara poklone: Iznenađenje na kraju ga rasplakalo! (VIDEO)

Dejvid je uz pomoć znakovnog jezika komunicirao sa suprugom, ali i onima koji ne znaju znakovni jezik je sve otkrio izraz na njegovom licu

Porodica
10:28h
Gluvi suprug počeo da otvara poklone: Iznenađenje na kraju ga rasplakalo! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Arabesc

Britani Leblank priredila je svom suprugu dirljivo iznenađenje. U ove praznične dane ona je u veliku zelenu kesu spakovala nekoliko poklona, a onda je upalila kameru pre nego što mu ih je uručila.

Supruga je Dejvida Velča snimila kako odmotava jedan po jedan poklon. Dejvid, koji je gluv, uz pomoć znakovnog jezika je zatim komunicirao sa suprugom, ali onima koji ne znaju znakovni jezik sve je otkrio izraz na njegovom licu.

Staro verovanje za više sreće u narednoj godini: Evo šta treba da darujete voljenima!

Nakon što je iz kese izvukao maramicu naišao je na prvi trag, čokoladicu Baby Ruth. Na početku je bio potpuno zbunjen, a onda je izvadio drugi poklon: kad je vidio da je to "Dad's Root Beer" ili "tatino pivo", počeo je da nagađa šta se događa.

Pogledao je ženu zapanjeno, a ona je počela da se smeje, ali ništa nije htela da mu otkrije. Dejvid je nakon toga uzeo poslednji poklonom – dva pozitivna testa za trudnoću.

Očekivala je blizance: Sudbina je htela drugačije! (FOTO, VIDEO)

Kada je uzeo jedan test, zatresao je glavom u neverici i pogledao suprugu, a onda su niz njegovo lice počele da teku suze radosnice. Dejvid je zatim pitao ženu da li je trudna, a nakon potvrde da će postati tata zagrlio je Britani. Ona mu je tada uručila malu čestitku na kojoj je pisalo: "Iznenađenje, tata!"

Najlepši poklon ispod jelke: Majka im priredila iznenađenje, devojčice zaplakale od sreće! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs