Obratite pažnju

2016. je godina novih početaka: Evo na šta vas anđeli upozoravaju!

Arhanđel Mihailo vam preporučuje da za sve postoji prostor na fizičkom planu, čemu možete da nađete mesto u vašem srcu
Lifestyle 10.01.2016. - 12:18h
Foto: Profimedia

Ova 2016. će biti godina zatvaranja, završavanja i novih početaka. Zamislite novu godinu kao da se ukrcavate u avion, ali samo jedan ručni prtljag možete da ponesete sa sobom. Ponesite sa sobom u 2016. godinu samo one stvari koje su vam apsolutno potrebne i koje volite. Sve ostalo morate da ostavite za sobom.

 

Ako prihvatite savet anđela, onda na početku godine nećete započeti ništa novo. Do proleća, ili do sredine aprila, skoncentrišite se samo na to da zaključite sve takve stvari koje više nemaju smisla, niti vode do nekog cilja. Nemojte da nastavite da vučete za sobom veze iz prošlosti, neuspehe i greške.

 

Prekinite vezu s ljudima od kojih niste čuli nijednu pozitivnu tvrdnju u toku vaših poslednjih razgovora.

 

7 anđela: Značenja imena arhanđela i njihova veza između Boga i čoveka

 

 

Anđeli vas upozoravaju na to da će 2016. godina proći u znaku štednje. Morate da počnete da stavljate novac sa strane, čak i tada ako imate osećaj da trenutno nemate od čega da odvojite i štedite jer vam do kraja meseca jedva ostaje koji dinar u novčaniku.

 

Počnite da skupljate metalne novčiće, nakon toga svaki novac na koji niste računali stavite sa strane. Mogu to da bude i novac koje dobijate na poklon, iznos od nekog dobitka, ili nagrade na poslu.

 

Ove godine u vašem životu, porodica bi trebalo da dobije ključnu ulogu. Ako nemate porodicu, onda vam se sada nudi mogućnost da se "ugnezdite". Međutim, ako ste već našli pravu osobu, ali zbog posla ili drugih stvari manje vremena ste posvetili članovima porodice, onda treba da nadoknadite dosadašnje propuste. Provedite više vremena sa svojom porodicom, u slučaju da ih volite. Ako to osećate kao prisilu, onda prekinite tu vezu, preselite se na drugo mesto i započnite novi život.

 

Da li vas čuvaju anđeli čuvari: 7 znakova da su u vašoj blizini!

 

 

Otvorite vaš ormar i pogledajte njegov sadržaj. Ako postoji komad garderobe koji već godinu dana niste nosili, stavite to u neku kasu i odnesite u najbliži centar gde skupljaju odeću, ili postavite na internet uz napomenu da bilo ko može besplatno da ga odnese. Tek tada ćete imati garderobu koju želite, ako napravite mesta u vašem ormaru. Ali to treba da uradite ne samo sa ormarom, nego i u svim životnim područjima. Tek tada može da dođe nova ljubav, ako pustite staru. Stići će i novi posao, ako posvetite dovoljno vremena potrazi novog posla.

 

Jedna od najvažnijih anđeoskih poruka je osmišljavanje vremena i reorganizacija ličnog rasporeda.

 

Osećate kao da nemate vremena za to što želite? Klizii vam dan-vreme iz ruke? Ipak, bez obzira na to, svaki dan posvetite 15 minuta za aktivnost koja vašoj duši donosi najveću radost. Pevajte, plešite, trčite, jedite čokoladu ili pogledajte najdražu seriju. Svejedno je šta radite, šta vas čini srećnim, samo to uradite!

 

Kako da se povežete sa svojim anđelom čuvarom: Dobićete željeni odgovor na pitanje koje vas muči!

 

 

Arhanđel Mihailo vam preporučuje da za sve postoji prostor na fizičkom planu, čemu možete da nađete mesto u vašem srcu. Biće i ove godine nekoliko izabranika, kojima će sudbina uz pomoć Svemira i anđela doneti veću nagradu. Budite i vi ta izabrana osoba i saznajte kako možete da dođete do dobitka u 2016. godini!

 

Žalite se manje, a smešite se više. Tražite društvo takvih osoba koje će vas nasmejati, a izbegavajte takve osobe koje ogovaraju druge.

 

U prvoj polovini godine se čuvajte novih poznanstava, nemojte da verujete osobi koju ste nedavno upoznali, a naročito nemojte nikome da odajete neke tajne informacije o sebi!

 

Ove godine bićete u prilici da upoznate vašeg anđela čuvara, pošto će 2016. godina biti godina anđeoskih ukazanja. Puno svetlosnih bića će se pojaviti na različitim delovima sveta. Možete i vi da budete jedan takav srećni izabranik, koji može da doživi bliskost vašeg anđela čuvara.

 

Veliki godišnji horoskop za 2016: Stižu promene, nasledstva i nove avanture!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs