Isprobajte i vi

Kako da se povežete sa svojim anđelom čuvarom: Dobićete željeni odgovor na pitanje koje vas muči!

Ovim jednostavnim postupkom možete da dođete do odgovora na željeno pitanje koje vas muči
Lifestyle
09:56h Autor:
Kako da se povežete sa svojim anđelom čuvarom: Dobićete željeni odgovor na pitanje koje vas muči!
Foto: Shutterstock

Anđeli smeju da nam pomognu samo kada ih za to zamolimo. Ovo je jedan od načina kako da se povežete s njima i da dobijete odgovore na željena pitanja.

Udobno se smestite i u sebi izgovorite nameru da želite da se povežete s anđelima. To može da bude vaš anđeo čuvar ili uopšteno anđeoska bića. Nakon toga pažnju usmerite na disanje, zamišljajući kako sa svakim izdisajem otpuštate napetost, a s udisajem se punite prekrasnom zlatnom svetlošću.

Uživajte u lepoti osećaja da zlatna svetlost teče kroz vaše telo, opuštajući ga i isceljujući. Stavite jednu ruku na svoje srce i držite je tu barem nekoliko minuta (tako usklađujete srčane i moždane talase).

Da li vas čuvaju anđeli čuvari: 7 znakova da su u vašoj blizini!

Zamislite kako nežno tonete u dubinu svog bića, nošeni oblakom zlatne svetlosti, sve dok se ne spustite na jedno prekrasno mesto. Istražite i obogatite svoj doživljaj tog mesta svim čulima – gledajte ga, slušajte zvukove, obratite pažnju i na mirise, ukuse, osetite to divno mesto u svom unutrašnjem svetu. Tad u sebi recite: "Spreman sam!" i zamolite za kontakt sa svojim anđelom/ima.

Opušteno dišite, bez ikakvih očekivanja, prateći i najsuptilnije promene koje možete da primetite. Vaš anđeo će možda da se pojavi u liku anđela kakvim ga inače zamišljate ili pak kao boja, simbol, osećaj ili melodija… Prepoznaće ga vaše srce. Kad osjetite kontakt, otvorite se i zamolite da vam pošalje isceljujuće vibracije koje su vam najpotrebnije u ovom trenutku života. Umirite se i znajte da ih primate!

Poznati medijum tvrdi: Preminule osobe žele da znate ove 4 stvari!

Ako imate neko pitanje, možete da ga postavite i da budete otvoreni za odgovor koji može da stigne odmah ili u nekom kasnijem trenutku, možda u snovima. Nije važno kad i kako, odgovor će doći u pravom trenutku.Kad osetite da se susret bliži kraju, zahvalite anđelu i pošaljite mu ljubav iz srca.

Uz nekoliko svesnih udisaja i izdisaja vratite svoju pažnju u spoljašnji svet. Zapišite ukratko svoje iskustvo.Vodeći dnevnik rada s anđelima, puno toga možete da osvestite i naučite.

6 snova koje ne smete da ignorišete: Daju vam bolji uvid u to kakva ste osoba!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs