Okružena je dragim ljudima

Vesna Zmijanac ne zna šta ju je snašlo: Odjednom imam mnogo udvarača!

U celoj situaciji ne snalazim se baš najbolje, ali svakako da mi pažnja prija, vrlo je zanimljivo šta mi se dešava. Reč je o nekim stvarima na koje sam davno zaboravila, tajanstvena je pevačica
Šuška se
08:30h Autor:
Vesna Zmijanac ne zna šta ju je snašlo: Odjednom imam mnogo udvarača!
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Folk pevačica Vesna Zmijanac nakon raskida sa biznismenom Željkom Rstićem otputovala je u Grčku kako bi pazarila stan.

Izabrala je Atinu za svoje novo mesto za izolaciju zbog ćerke Nikolije Jovanović, koja je tamo živela sedam godina i vezala se za taj grad. Otkad se vratilu u Srbiju počele su da joj se događaju interesantne stvari na ljubavnom planu.

Šta je Nikolija rekla o svojoj mami nakon njenog raskida pročitajte OVDE.

"Ne znam šta me je snašlo, odjedanput imam mnogo udvarača. U celoj situaciji ne snalazim se baš najbolje, ali svakako da mi pažnja prija, vrlo je zanimljivo šta mi se dešava. Reč je o nekim stvarima na koje sam davno zaboravila. Neki stari prijatelji mi se sada vraćaju, jer se nisu pronalazili u mom prošlom vremenu, a stičem i neke nove. Okružena sam dragim ljudima, mnogo mi je lepo", kazala je Vesna.

Pevačica je istakla da nije ni u kakvom kontaktu sa bivšim partnerom, kako nema potrebe za tim i kao i da ne planira da ga ima.

"Na tu priču sam stavila tačku, ne bavim se time. Dogodi se da mi prijatelji pošalju poneku poruku, ali me to ne zanima, čak mi je smešno. Život ide dalje, moj pozitivan duh me tera da glavu držim visoko i s osmehom koračam, mnogo je lepih stvari koje me u životu čekaju", iskreno je rekla Zmijanac.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs