Ne žale novac

Veličanstveni vatromet za rođenje Novakovog sina: Srđan Đoković sprema ogromno slavlje!

Srđan je angažovao najboljeg pirotehničara, koji će sa više lokacija u gradu u čast Novakovog i Jeleninog prvenca veličanstvenim vatrometom obasjati nebo nad srpskom prestonicom, kao i nad Kopanikom i Novim Sadom
Šuška se
21:24h
Veličanstveni vatromet za rođenje Novakovog sina: Srđan Đoković sprema ogromno slavlje!
Foto: Fonet

Nebo nad Beogradom bukvalno će goreti kada na svet dođe sin Novaka i Jelene Đoković, jer su ponosni baka Dijana i deka Srđan spremili vatromet kakav Srbija do sada nije videla. Srđan je angažovao najboljeg pirotehničara, koji će sa više lokacija u gradu u čast Novakovog i Jeleninog prvenca veličanstvenim vatrometom obasjati nebo nad srpskom prestonicom.

Gde će se poroditi Jelena saznajte OVDE.

"Srđan nije žalio novac za organizaciju i spremanje vatrometa u znak dobrodošlice za njihovog prvog unuka. Međutim, to nije sve. Stariji Đoković će preko prijatelja organizovati vatromet i na planini Kopaonik, gde je Nole započeo svoje prve teniske korake, ali i u drugim gradovima, kao što je Novi Sad, gde oni takođe imaju restoran sa Novakovim imenom", izjavio je izvor blizak porodici Đoković i dodao:

"S obzirom na to da je prvi reket sveta miljenik nacije, kada se pročuje radosna vest da je postao otac, brojni fanovi i sami će ispaljivati vatromet kako bi na ovaj način čestitali i podržali svog heroja koji Srbiju prezentuje na najbolji mogući način", rekao je izvor i dodao da će i trubači uveličati slavlje.

Kako Jelena izgleda pred porođaj pogledajte OVDE.

"Ipak, ovo je samo deo deo spektakla koji će ponosni deda upriličiti u čast rođenja prvog unuka, biće tu i trubači koji će muzikom i pesmom uveličati ovo slavlje o kom će pričati ceo svet. Budući roditelji Novak i Jelena s nestrpljenjem iščekuju svoje prvo dete, a u njihovom domu u Monte Karlu sve je spremno za prinovu. S obzirom na to da znaju da će dobiti sina, Jelena i Nole uredili su dečiju sobu u svetlo plavim i belim tonovima, a u tome im je pomogao dizajner iz Monte Karla, kome su poverili uređenje enterijera za svog prvenca", kaže izvor blizak Đokovićima.

Beba Novaka i Jelene je dobila prvi poklon, a o čemu se radi pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs