Vreme samo za njih dvoje

Nole i Jelena na medenom mesecu: Odmaraće samo nedelju dana zbog turnira u Kanadi!

Novopečeni supružnici su juče privatnim avionom otišli direktno na medeni mesec, ali krajnju destinaciju otkrili su samo najbližima. Dvoumili su se između Italije i Grčke
Šuška se 14.07.2014. - 11:10h
Foto: Kurir Arhiva

Iako su planirali da svrate u Beograd, novopečeni supružnici Novak i Jelena Đoković su juče u 13.30 privatnim avionom otišli direktno na medeni mesec, ali krajnju destinaciju otkrili su samo najbližima. Dvoumili su se između Italije i Grčke tako da su na jednu od ovih obala juče i sleteli, pa će konačno moći malo vremena da provedu sami.

 

Šta je Nole sa Miroslavom Ilićem zapevao Jeleni na venčanju saznajte OVDE.

 

Nažalost zbog Novakovog turnira u Kanadi koji startuje početkom avgusta, medeni mesec će trajati samo sedam dana, ali će to vreme iskoristiti na pravi način. A dok su mladenci letali ka svojoj romantičnoj destinaciji, u Beogradu se nastavio tulum u restoranu "Novak" jer su Novakovi roditelji gostili i nazdravljali sa prijateljima koji nisu bili na Svetom Stefanu. Zbog ograničenog broja gostiju nisu mogli da pozovu puno zvanica, pa su našli način da i sa njima podele najsrećniji momenat u životu.

 

OVDE saznajte sve detalje svadbe veka Jelene i Novaka.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...