SAZNAJTE VIŠE

ŽENI SE MILOŠ BIKOVIĆ! Evo gde će biti svadba, oglasio se i glumac povodom divnih vesti! (FOTO)

Ženi se Miloš Biković i to ove godine

Šuška se
Autor:
ŽENI SE MILOŠ BIKOVIĆ! Evo gde će biti svadba, oglasio se i glumac povodom divnih vesti! (FOTO)
Miloš Biković, Foto: Antonio Ahel/ATA

Posle brojnih raskida na domaćoj javnoj sceni, stiže jedna prelepa vest. Ženi se Miloš Biković - prenose svi domaći mediji. Jedan od najuspešnijih srpskih glumaca i producent nije samo započeo zajednički život sa Ivanom Malić već planiraju i venčanje, saznaje Kurir.

Ženi se Miloš Biković, svadba na Mokroj Gori

Poznati glumac svadbu će napraviti u toku godine za uži krug prijatelja na Mokroj Gori. Biković je tamo pre više od godinu dana kupio apartmane, pa će u njima biti smešteni svi gosti. U okviru luksuznog rizorta, koji je u potpunosti opremljen i od prirodnih je materijala, nalazi se i jezero kao iz bajke, gde će par izgovoriti sudbonosno "da".

Datum venčanja još uvek se drži u tajnosti. Iako su svi mislili da je u pitanju još samo jedna u nizu Bikovićevih neozbiljnih veza, oni koji ga poznaju kažu da se glumac totalno promenio, da mu veza sa Ivanom veoma prija i da je odlučio da s njom zasnuje porodicu.

Ivana i Miloš ranije su bili zajedno u Moskvi, a on je trenutno tamo zbog premijere njegovog novog ruskog filma "Hoću muža". Inače, objavljena je i vest da su Miloš i Ivana raskinuli, a sve zbog toga jer se pojavio snimak na kojem je on u javnosti sa nepoznatom devojkom na premijeri u Moskvi.

Miloš Biković
foto: Instagram / Bikovic
Miloš Biković
foto: Instagram / Bikovic
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs