SAZNAJTE VIŠE

NIJE NIŠTA KRIO OD MENE NITI POZAJMLJIVAO NOVAC: Ko je devojka koja voli najvećeg prevaranta s Tindera? (FOTO)

Nakon što je ceo svet preko Netfliksovog dokumentarca "Tindler Swindler" saznao za prevaranta Simona Levieva koji je pokrao mnoge žene na Tinderu prestavljajući se kao dijamantski tajkun, sada se oglasila i njegova draga i ponosno stala u njegovu odbranu.

Vip priča
Autor:
NIJE NIŠTA KRIO OD MENE NITI POZAJMLJIVAO NOVAC: Ko je devojka koja voli najvećeg prevaranta s Tindera? (FOTO)
Sajmon Leviev, Foto: Profimedia

Kejt Konlin, devojka osuđenog prevaranta iz Netfliksove serije Tinder Svindler, prvi put je ove nedelje progovorila povodom optužbi protiv svog momka. Kejt je bez pardona optužila žrtve sa Tindera da lažu o navodnim prevarama, istovremeno obećavajući da će ostati odana svom dečku uprkos njegovim prošlim zločinima.

Šimon Hejada Hajut, čije su prevare bile u fokusu novog eksplozivnog Netfliks dokumentarca, je najavio da će ispričati svoju stanu priče, a nedavno se u javnosti pojavio sa svojom devojkom, inače ukrajinskom manekenkom.

Hajutova plavokosa devojka koja ostaje uz njega uprkos svemu, inače se uspešno bavi modelingom. Pojavljivala se u brojnim modnim časopisima, uključujući Harper's Bazaar Hong Kong i Vogue Japan, piše Dejli Mejl.

Prema manekenki, njihova veza je počela nakon što joj je Hajut poslao poruku na Instagramu u novembru 2020. Zatim ju je, kako kaže, proganjao četiri meseca pre nego što je konačno pristala da se nađe sa njim.

Tvrdi da joj je Hajut rekao sve o sebi još na prvom sastanku, kao i da je kasnije videla i dokumente kojima se potvrđuje Hajutova nevinost. Dodala je da on od nje nikada nije pozajmljivao niti uzimao novac.

„Nije ništa krio od mene, bilo mu je važno da od početka znam sve o njemu“, rekla je manekenka.

Takođe je dodala: „Slušajte, količinu novca za koju ga optužuju da je ukrao on troši na mene svakodnevno. Apsurdno je, zašto bi uzimao desetine hiljada dolara od drugih devojaka ako toliko troši na mene? To nema smisla."

Kejt je najavila da će tužiti Netfliks, dok je Hajut potpuno ispario sa društvenih mreža, iako je nakon dokumentarca najavio na Instagramu da će ubrzo dati svoju verziju priče. Trenutno je slobodan i ne zna se zasigurno da li će uopšte biti krivično gonjen.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs