šta vi mislite?

OVA VEST JE MNOGE RAZNEŽILA: Princ Hari i Megan Markl odabrali ime za svoju devojčicu? (FOTO)

Ćerka Megan Markl i princa Harija za koji mesec stiže na svet, pa Saseksovi uveliko biraju najlepše ime...

Šuška se
Autor:
OVA VEST JE MNOGE RAZNEŽILA: Princ Hari i Megan Markl odabrali ime za svoju devojčicu? (FOTO)
Princ Hari i Megan Markl, Foto: Profimedia

Princ Hari i Megan Markl, „odbegli“ deo britanske kraljevske porodice, ovog leta ponovo će postati roditelji. Na kraju intervjua kod Opre otkrili su da će dobiti devojčicu. Ali pošto nisu saopštili kako bi beba mogla da se zove, istog trena počeo je haos na kladionicama.

Trenutno se najviše igra na kvotu zvanu Dajana. Naime, biograf pokojne princeze, ugledni britanski publicista Endru Morton, veruje da će ćerka vojvode i vojvotkinje od Saseksa nositi dva imena, jedno u čast Harijeve majke, drugo po Doriji Ragland, Meganinoj majci.

FANOVI U ŠOKU: Džordž Kluni se potpuno zapustio, ni traga od onog zavodnika! (FOTO)

Princeza Dajana, Princ Hari
foto: Profimedia

Pošto mala princeza Šarlot, ćerka princa Vilijama i Kejt Midlton, već ima srednje ime Dajana (i Elizabet, po prabaki), Hari bi mogao da se odluči za Dajanino srednje ime – Frensis. No, verovatno će i Megan, smatra Morton, želeti da oda počast svojoj majci. Kombinacija bi, dakle, glasila Dajana Dorija ili Frensis Dorija. Ili nešto sasvim treće, naročito ako uzmemo u obzir činjenicu da Hari voli da kontrira pravilima. Sestite se samo da je sinu dao ime Arči, koje, mora se priznati, baš i nema neki kraljevski prizvuk.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs